Ваня се нахвърли жестоко на Лияна

В Къщата на "ВИП Брадър" започва да става все по-горещо. Ужасно отношение на Ваня Червенкова разплака Лияна. Бизнесдамата се нахвърли с жестоки обиди върху фолк певицата, Претенциите на Ваня са, че Лияна е номинирала за оставане Мариан, когото тя никак не харесва. Ваня обяви, че никога няма да приеме факта, че поп-фолк хубавицата е казала тези невероятни думи за Кюрпанов пред цяла България. Червенкова се е почувствала предадена, че Лияна не е спасила някой от нейния лагер, а една от най-омразните и личности в лицето на Мариан.

[caption id="attachment_300362" align="alignright" width="300"]Станка утешава Лияна след жестоката обида на Ваня Станка утешава Лияна след жестоката обида на Ваня[/caption]

Ваня Червенкова дори падна прекалено ниско, казвайки на Лияна да мисли по-далеч от миглите си. Това тотално разплака певицата и тя отиде да лее сълзи в стаята си. Постъпката на Ваня бе строго осъдена от повечето съквартиранти. Единствено Тервел Пулев застана зад Червенкова. Станка Златева обаче бе доста възмутена от думите на Ваня към Лияна.

Всъщност самата певица също се е почувствала предадена, защото Червенкова се води една от приятелките и в Къщата, а и нанесе тежък удар. Причината за положителната номинация на Лияна спрямо Мариан Кюрпанов се оказва романтична. Всъщност Лили има чувства към топ модела, които я накараха да го постави над Ваня преди няколко дни.

new