Габриела Ислер превзе Вселената

Мис Вселена 2013 се казва Габриела Ислер. Тя е от Венецуела и е на 25 години. Красавицата се отличава с изключително стройна фигура и е висока цели 180 см. Габи работи като телевизионна водеща, но според нея по-важна работа на света от майчинството няма. Тя благодари най-вече на майка си, която я е научила на всичко в живота дотук и я е направила личността, която е днес.

Финалът на "Мис Вселена 2013" се проведе в Москва, а на главата на Мария Габриела Ислер бе поставена корона на стойност 120 хиляди долара. Диамантената корона отиде в Оливия Кулпо (САЩ), която бе победител в конкурса миналата година. На второто и трето място се наредиха съответно Патрисия Родригес (Испания) и Констанца Баес (Еквадор).

Правата на "Мис Вселена" от 1996 година насам държи Доналд Тръмп. Тази година журито предизвика огромен интерес, тъй като в него присъстваше звездата на "Аеросмит" Стивън Тайлър.

Българската участничка Венета Кръстева не успя да стигне до крайните 16 финалистки.

[caption id="attachment_300369" align="aligncenter" width="300"]Мис Вселена за 2013 година Мис Вселена за 2013 година[/caption] [caption id="attachment_300366" align="aligncenter" width="300"]Габриелa Испер се превърна в новата Мис Вселена Габриелa Испер се превърна в новата Мис Вселена[/caption]