Шефът на ВИС-2 много харесвал певицата

Шефът на ВИС-2 Георги Илиев имал особено отношение към съпругата на Коко Динев - Анелия, на чиято сватба кумувал. Жоро Илиев не криел, че много харесва певицата, която по онова време била само на 20 години. Жоро я обичал много и я наричал чисто, невинно детенце.

Това призна самата Анелия в ефира на Нова телевизия, в отговор на гадните клюки, които заляха медийното пространство и които я вкараха в любовна история с Жоро Илиев.

Анелия се зарече, че ще даде на съд вестник "България днес", която измисли лъжата, че тя и Илиев са били спипани в изневяра лично от Коко Динев в една тоалетна на дискотека. Според клюката, това били причината за последвалия им развод.

aneliq-koko"Всяко нещо си има граници и този път те ги преминаха най-брутално. Всичко мога да понеса за себе си, защото клюките са част от нашата работа и живот. Но такава мерзост няма да търпя", категорична е Анелия, която призна, че с Жоро Илиев се разбирали страшно добре, но отношенията им били чисто приятелски, дори роднински.

По това време тя наистина била едно чисто и невинно момиче, което тепърва опознава света. И тъкмо тази доброта и чистота се харесвали на Жоро Илиев, който се държал с нея като с по-малка сестричка, която да пази и покровителства.