Славата на чаровния певец се оказа напълно заслужена

Поп фолк любимецът на българките Константин най-сетне бе сгащен в изневяра. за забежките на Коцето и палавия му характер се е писало и говорило много, но към момента явни доказателства, че слага рога на Надето нямаше.

Днес обаче сайтът Хотарена.нет излезе с ексклузивна новина, доказваща предателството на певеца към съпругата му. При това с личната му пиарка. Константин бе уловен от папараци в автомобила си - тузарско БМВ, в което се движеше с непозната дама. В никакъв случай тя не би могла да се обърка с жена му, защото двете са коренно различни.

Въпросната мацка бе полегнала на рамото на Коцето, който видимо бързаше да стигне към целта си, пътувайки в посока към баровския квартал "Бояна".

konstantinЧас след това се разбра със сигурност, че непознатата дама в колата му е неговата пиарка, отговаряща за връзките му с медиите. А отдавна из столицата се говори, че Константин е лапнал по нея и не се интересува от нищо друго.

Явно това наистина е така, защото певецът бе така заслепен от чувствата си, че дори не забеляза, че го снимат. А той е обиграно и опитно "куче" все пак.

Какво ли ще каже Надето и дали този път поредната забежка на Коцето няма да й дойде в повече и да сложи точка на брака им?!