Ужасната подигравка на Николета Лозанова с християнския народ получава своето наказание

Ужасната подигравка на Николета Лозанова с християнския народ получава своето наказание
3.7 (73.33%) 3 votes

Новият клип на Николета предизвика масови негодувания в Църквата

Духовните служители у нас са бесни от постъпката на Николета Лозанова. Тя се снима като монахиня в новия видеоклип на Жоро с името „Твоето обичане“. От Българскята Православна Църква обаче не приемат никак добре това видео, смятайки го за абсолютна подигравка с Христовата вяра. Отец Димитър Амбарев е направо вбесен от видяното и счита, че всички свързани с тази песен трябва да бъдат не само наказани от Църквата, но и с някакъв закон от държавата, който да забранява подобни подигравки с религията.

Николета Лозанова вбеси Църквата, снимайки се като монахиня

Николета Лозанова вбеси Църквата, снимайки се като монахиня

Всъщност възмущението на свещениците е логично, защото Николета Лозанова е дама, която е твърде далеч от това да бъде монахиня. Въпреки че това е само роля, Църквата не счита, че е уместно точно тя да я изпълнява. Всъщност обаче Божиите служители са най-вече възмутени от самия клип, в който кадри с полуголи хора са представени редом до църковни епизоди.

Коментарите от Facebook потребителите също не са особено приятни за Николета. Повечето от хората считат, че Лозанова е трябвало да откаже участието си във видеото. Те са на мнение, че Бог ще накаже хубавицата за това, което е направила. Грехът и е голям, смятат мнозина от българите.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

7 коментара по “Ужасната подигравка на Николета Лозанова с християнския народ получава своето наказание”

 1. Весела Шопова

  Ное. 10. 2013

  🙂

 2. az

  Ное. 11. 2013

  Та тя с тази цел го е направила – да се говори за нея, да шокира. Смешна е. Каквото и да си говорим, Николета Лозанова не е това което беше. Свършиха нейните 15 минути слава

 3. Георги Иванов

  Ное. 11. 2013

  НИКОЛЕТА МОНАХИНЯТА, ХАХА

 4. Diana Ivanova Stavreva

  Ное. 13. 2013

  Kakvo tolkova e napravila. Tia si ima neiniat jivot I 6te pravi kakvoto iska. klipa nee ni6to osobenno I tia ne pravi ni6to.

 5. Име (задължително)

  Ное. 13. 2013

  Хаххахахах верно че клипа е малко смешен и няма връзка с песента ……….ама да се обижда момата че се е облякла като моняхиня е малко много от страна на хората!!! Че какво от това че се е облякла така и още по интересно защо църквата реагира така лошо???…. От кога църквата се занимава с такива работи и от кога църквата ще казва кое е грешно и кое не… Та то всеки ден по националната телевизия се показват такива работи хиляди хора използват името на Господ напразно, защо Църквата не се намесва???… . Кралицата на диското Мадона се прочу с такъв подобен клип… Нея някой да я плюе и обсъжда, НЕ?? Тя даже е снимала в истинска църква а не някви хале като този клип…някой да от църквата да я обсъжда заради това???…НЕ
  От къде на къде в България особенно църквата ще казва пък и хората ще я подкрепят…. Абе глупаци та вие от кога станахте толкова набожни и все вярващи че почнахте да съдите кой крив и кой прав!?!?!?! Я оставете момата да си прай каквото си иска …на вас тя лично не ви пречи …. И вие не и пречете!!! благодаря за вниманието!!!!:)

 6. Име (задължително)

  Ное. 13. 2013

  Аааа междо другото Господ не съществува и църквите са пълна глупост и най вече преразход:)))) хайде сега ходете ме съдете и обсъждайте че съм се подиграла с християнскат или каквато и да е още религия!!!!! Пълни глупости!!!!

 7. Име (задължително)

  Ное. 13. 2013

  Интересно че от кога църквата започна да гледа чалги клипове?????

Добавете коментар