Новият клип на Николета предизвика масови негодувания в Църквата

Духовните служители у нас са бесни от постъпката на Николета Лозанова. Тя се снима като монахиня в новия видеоклип на Жоро с името "Твоето обичане". От Българскята Православна Църква обаче не приемат никак добре това видео, смятайки го за абсолютна подигравка с Христовата вяра. Отец Димитър Амбарев е направо вбесен от видяното и счита, че всички свързани с тази песен трябва да бъдат не само наказани от Църквата, но и с някакъв закон от държавата, който да забранява подобни подигравки с религията.

[caption id="attachment_300442" align="alignright" width="300"]Николета Лозанова вбеси Църквата, снимайки се като монахиня Николета Лозанова вбеси Църквата, снимайки се като монахиня[/caption]

Всъщност възмущението на свещениците е логично, защото Николета Лозанова е дама, която е твърде далеч от това да бъде монахиня. Въпреки че това е само роля, Църквата не счита, че е уместно точно тя да я изпълнява. Всъщност обаче Божиите служители са най-вече възмутени от самия клип, в който кадри с полуголи хора са представени редом до църковни епизоди.

Коментарите от Facebook потребителите също не са особено приятни за Николета. Повечето от хората считат, че Лозанова е трябвало да откаже участието си във видеото. Те са на мнение, че Бог ще накаже хубавицата за това, което е направила. Грехът и е голям, смятат мнозина от българите.