Звездите преди и след пластичните операции (СНИМКИ)

Звездите преди и след пластичните операции (СНИМКИ)
5 (100%) 2 votes

Пластичните операции отдавна са станали част от живота на обикновените хора – какво остава за знаменитостите! Все повече неща научаваме за плачевни резултати от упражненията на касапи-самозванци, при които желаещите красиво лице и тяло отиват за по-евтино.

angelina

Съвършеното лице на Анджелина Джоли е резултат от няколко операции

Звездите, разбира се, могат да си платят за операция при елитен хирург. Все пак те предпочитат да си мълчат за подобни намеси и уверяват, че всичко при тях е от природата или е резултат от правилно хранене и спорт.

Анджелина Джоли, за която светът говори неуморно, е считана за първа красавица на Холивуд. Външността й обаче не винаги е била така безупречна като днес, уверяват от mail.ru. Както много звезди от киното, и тя е коригирала носа си, а освен това докторите са пипнали малко и скулите й. На Анджи й е провървяло с пластичните хирурзи – тя наистина излъчва съвършенство според определени норми, докато други известни хора си патят като простосмъртните от калпава игра със скалпела.

fox

Преди операциите Меган Фокс е изглеждала като средностатистическа хубавелка

За Меган Фокс се говори, че сама е направила себе си – създала си е външност на принцеса, започвайки от “момичето на комшиите”. Фокс е похарчила не по-малко от 60 000 долара, срещу които е увеличила устните си, изменила е скулите, разреза на очите и носа и съвсем млада е започнала да си инжектира ботокс. Стоически изтърпявайки всичките тези интервенции, сега Меган Фокс изглежда великолепно – а каква е била по-рано, едва ли помни някой.

Дженифър Анистън не харесвала носа си – какво да се прави, нали е наполовина гъркиня! Все пак можела да го изтърпи, ако нямала здравословен проблем: изкривяване в конструкцията на носа й пречела да диша нормално и това я накарало да се реши на операция. Операцията на Анистън всъщност е била по медицински показания, а не заради естетика. Сега тя изглежда по-добре, но дали тази история е вярна?

И Деми Мур е сред любителките на модерното разкрасяване. Казват, че си слага ботокс от много време. Ако човек се вгледа в снимките веднага ще забележи, че през 1996-а е изглеждала по-възрастна, отколкото е сега.

На тези диви им е провървяло: каквото и да са правили, прекрасните резултати са налице. Огледалото обаче има и обратна страна! Кой как е понесъл промяната, вижте ТУК!

anistonmoor

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

1 коментар по “Звездите преди и след пластичните операции (СНИМКИ)”

  1. pojonjhgriap

    Ное. 15. 2013

    =

Добавете коментар