Шок! Златка Райкова излъга брутално!

Шок! Златка Райкова излъга брутално!
3.7 (73.33%) 3 votes

Не е вярно, че тя е бременна от Георги!

Златка Райкова чака бебе – новината се превърна в хита на сезона тези дни, след като самата блондинка я оповести публично пред съквартирантите в къщата на Вип Брадър. А медиите дори заговориха за пищната сватба, която Големият брат ще вдигне в чест на влюбените.

Това обаче се оказа абсолютна лъжа. Златка се подигра и със съквартирантите, и с феновете си, защото тя изобщо не е бременна. Всичко е било откровена глупост, изречена под давлението на самия Биг Брадър като част от новата мисия на съквартирантите „Чувам гласове“, разкри вестник „Всеки ден“.

Шефът на къщата в лицето на Биг Брадър нашепнал на Русата Златка да разтръби пред съквартирантите, че чака дете от гаджето си – ММА бореца Георги Валентинов. Припомняме, че само преди седмица той също стана част от голямото семейство във формата.

zlatka_raikova_vip_brotherЗлати изръси лъжата, а всички се хвърлиха да й честитят и целуват. Потребители във Фейсбук обаче са категорични, че това надхвърля границите на допустимото, защото има неща, с които майтап не бива. Като най-святото в живота на една жена, а именно бъдещото й дете.

Лъжата не се прие добре и сред феновете на Русата Златка, които я съветват да не си играе и да не предизвиква съдбата така нагло.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

4 коментара по “Шок! Златка Райкова излъга брутално!”

 1. Nelly Dimitrowa

  Ное. 11. 2013

  ВСИЧКИ знаеха, че това е мисия

 2. Георги Иванов

  Ное. 11. 2013

  НЕ БИЛА ТРУДНА ХА ХА ХА

 3. Весела Шопова

  Ное. 11. 2013

  🙂

 4. владислав йотов

  Ное. 11. 2013

  Абсолютна лигла!!!!

Добавете коментар