Официално! Орлин показа новата си любов!

Официално! Орлин показа новата си любов!
5 (100%) 2 votes

Певецът сияе от гордост и щастие, защото любимата му бие по точки Яна!

Певецът Орлин Павлов е по-влюбен от когато и да е преди. И го разкри сам. Той официално показа новата си приятелка, която бие по точки предишната му любима танцьорката Яна Акимова. Последната се подигра жестоко с него като го заряза брутално пред очите на цяла България и се хвана с бизнесмена Петко Димитров. Месеци по-късно двамата се ожениха, а медиите едва ли не погребаха Орлин.

Той обаче им показа как стоят нещата и че е прекалено млад, хубав и перспективен, за да страда по жена, която не го заслужава.

orlinНовата приятелка на Орлин е просто очарователна. С кожа като кадифе и небесно сини очи, красавицата смайва всеки, който я погледне. Засега самоличността й не е разкрита, но певецът вече я представи като своя дама на последното събиране на хайлайфа в столицата.

Двамата не се отлепиха един от друг в продължение на цяла нощ и свободно се снимаха пред папараците, сякаш няма какво да крият.

Дано оттук нататък Орлин да е по-щастлив и най-после да е открил момичето, което ще го обича и заслужава. Защото той си струва, нали дами?

Надали има нормална жена, която да не е на същото мнение.

Коментари чрез Facebook

коментара

3 коментара по “Официално! Орлин показа новата си любов!”

 1. ppp

  Ное. 11. 2013

  тази си е супер модел, браво!

 2. 64654

  Ное. 11. 2013

  Прилича на педеруга – нищо лошо няма в това, но не е привлекателен за мен. Обаче мацката му е невероятна!!!

 3. мм

  Ное. 12. 2013

  БРАВО!

Добавете коментар