Тревога! Какво става с Алисия?!

Тревога! Какво става с Алисия?!
4.8 (95%) 4 votes

Певицата има сериозни проблеми и е разтревожена

В какво се превръща Алисия?! Този въпрос си задават не само жълтите медии, но и самите почитатели на певицата, след като виждат ежедневната промяна, която става с нея. Или по-точно с лицето й.

Кожата на Алисия се отпуска все повече, а лицето й се сбръчква като на жена на зряла възраст, въпреки че годините й не са толкова много. Бившата на Валери Божинов редовно търчи до козметични студиа и клиники, където й инжектират солидни порции ботокс, хиалуронова киселина и прочие, но ефектът е все по-малък, защото кожата привиква и после се отпуска още повече.

Преди няколко дни Алисия е забелязана в ултра луксозен козметичен магазин в столицата, откъдето закупила крем за лице на рекордната цена от около 800 лева. Тя моментално ги дала, без изобщо да се колебае, тъй като явно е стресирана от вида си и това, в което се превръща, пише вестник „Всеки ден“.

alisiaСтойността на вълшебния крем била толкова голяма, защото се предполагало, че в него има диаманти и хайвер. Дано поне те помогнат на Алисия, защото положението става критично, коментират потребители по форумите.

Това, което малко от малко успокоява феновете на Алисия е фактът, че за сметка на лицето, фигурата й става все по-младежка и зашеметяваща. Дали обаче това е достатъчно, за да продължиш да фигурираш в класациите като хубава жена?!

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

2 коментара по “Тревога! Какво става с Алисия?!”

  1. 07

    Ное. 11. 2013

    Тревожете се колкото си искате, смешници!

  2. Георги Иванов

    Ное. 13. 2013

    РАСТАТ И ГОЛЕМИ…

Добавете коментар