Костинбродският славей за енти път предизвика погнуса у българите

Костинбродският славей Азис за пореден път си навлече присмеха и подигравките на българите, както и погнусата на много от тях. Верен на мотото си, че скандалът продава, поп фолк певецът /или певицата/ хвърли нова бомба в студиото на ТВ7 по време на предаването на Николета Лозанова, разкрива Kliuki.net.

Азис отиде при приятелката си, уж за да промотира новия си видеоклип, в който си партнира с рапъра Ванко 1. Вместо да обърне достатъчно внимание на клипа обаче, той предпочете да наблегне на кревата си и по-точно на това кой е новият човек в него.

Азис обясняваше на НиЛо подробности за новата си песен от леглото, в което ясно се виждаше, че има друг мъж. Камерите привидно не отразяваха новото гадже на Азис, но само привидно, защото и малко дете щеше да разбере, че в момента се прави як театър.

azis

"Ох, тихичко, че се налага", хилеше се певецът и тайничко хвърляше поглед до себе си, където лежеше момче с типичната къса подстрижка на ММА борците. Очевидна е любовта на Азис към тях и по всичко личи, че новият любим е точно ММА борец.

Това, което остава да се разбере, е името му и дали с Азис го свързва чиста любов, или просто поредните обещания и интереси.