Дори една красавица като Анелия може да бъде сама

Певицата на годината в българския поп-фолк Анелия в момента няма възлюбен в своя живот. Това тотално шокира цяла България, предвид уникалната красота на фолк дивата. Ани обаче откровено обяви в предаването на Сашо Диков, че точно сега не и е до мъже. Тя желае да се развива в работата си, макар тази година да постигна вече своята огромна цел, а именно да стъпи на върха на поп-фолка у нас.

Ситуацията с Анелия ни показва, че и красивите жени могат да бъдат сами. Анелия не мисли за ново семейство. Тя вече веднъж направи такова, но се стигна до развод с Коко Динев, от когото има дъщеря с името Ивон.

[caption id="attachment_300521" align="alignright" width="300"]Анелия е сама, за шок на цяла България Анелия е сама, за шок на цяла България[/caption]

Как така обаче Анелия не е обвързана, се питат хилядите и почитатели. Това с работата действително изглежда като оправдание. Певицата споделя още, че трудно би се получила сериозна любов с някой господин, тъй като тя е постоянно в движение, за да радва музикалните фенове из цяла България.

И докато старозагорската красавица се чуди дали отново да стане семейна, то годинките си минават и тя вече е на 31. Както често става при младите булки, които след това се развеждат, втората любов идва доста късно, дори понякога така и не идва. Да се надяваме, че с Анелия няма да се случи. Тя заслужава нещо прекрасно в живота си и дано скоро го открие.