Иво Аръков прецака жестоко Мариус Куркински

Голям шок претърпя звездата на българския театър Мариус Куркински. Наскоро излезе премиерата на "Лодка в гората", постановка по Николай Хайтов. Мариус е нейн режисьор и месеци наред подготвяше тази пиеса. Главният герой в нея обаче, който е Иво Аръков, ще бъде на разположение само до края на годината. Актьорът ще се връща в Барселона след Нова година и всичките му ангажименти в България за догодина отпадат.

[caption id="attachment_300581" align="alignright" width="300"]Ужас за Мариус Куркински, причинен от Иво Аръков Ужас за Мариус Куркински, причинен от Иво Аръков[/caption]

Мариус Куркински приел новината, която Аръков му сервирал в поседния момент, за огромно предателство. Така се осуетявали всичките планове на режисьора и графикът значително ще се измени. Куркински направо се поболял от лошите вести. Тежък вирус го повалил на легло. Театралният гений в момента е с изключен телефон и не желае да говори с никого. Мариус няма сили даже да започне да търси заместник на Иво.

В постановката гаджето на Мика Стоичкова си партнира с Луиза Григорова. Първото представление се проведе преди около месец и събра погледите на зрителите. Точно заради това мъката на Мариус Куркински е огромна. Той е по-особена личност. Прекалената му амбиция често го прави уязвим, заради което страда неимоверно, когато нещата не станат както ги е замислил.