Всеобщата любимка на чалгаджиите вече ги плаши

Какво се случи с Преслава? Защо от всеобща любимка на почитателите на чалгата, тя вече ги плаши? Защо момиченцата не искат да й подражават, въпреки че по фигурата й вече няма грам мазнинка и покрива всички критерии на манията по слабост?...

Всички тези въпроси все още продължават да вълнуват феновете на Преслава, макар че отговорът е ясен и бе потвърден и днес. Истината е болезнена и сурова, но е факт. Преси се сбабичоса! Лицето на певицата изглежда страшно повехнало и отпуснато, сякаш е надхвърлила 40 години.

Критици коментират, че дори доста по-зрялата от Преслава Венета Райкова може да й бъде пример за блестяща, стегната и млада кожа, докато изпълнителката вече взима дава.

preslavaТрагедията с лицето и тялото на Преслава се дължи на самата нея и на това, че тя спря да се храни пълноценно, за да стане слаба като вейка. Красотата обаче не е в кокалите, прозиращи под дрехите и това го признаха дори мъжете.

Проблемът на Преслава е повече от сериозен, защото дори и да успее да качи някое и друго килце, то ще й бъде адски трудно да възвърне младежкия вид на лицето си и отново да се превърне от бабичка в привлекателна мадама.