Бременната Дрю Баримор набива пържени макарони

Бременната Дрю Баримор набива пържени макарони
5 (100%) 2 votes

Звездата на Холивуд Дрю Бримор очаква второ дете, като редовно посещава любимия си йога-клуб. Бременността не пречи на заниманията й, но в същото време е събудила у нея някои не съвсем здравословни желания.

dryu

Дрю не се отказва нито от заниманията по йога, нито от макароните

Лакомницата Дрю се е пристрастила към китайската храна и трудно се удържа да не се тъпче до прилошаване с пържени макарони. Тези дни папараци я засякоха небрежно облечена да влиза в своя йога-клуб. Дрю била с яке-милитер, клин, бяла блузка и удобни пантофки. Леко смотаният й вид е нормален за подобен маршрут, коментират от medikforum.ru.

38-годишната Дрю Баримор и съпругът й Уил Копелман вече имат едно дете, 14-месечната Олив. Макар да признава, че се чувства раздвоена между семейството и киното, Дрю за нищо не би се отказала от новото майчинство. Според нея в подобни случаи човек постоянно търси равновесие и му се иска да се разкъса, за да бъде навсякъде. Животът те кара да се научиш на много неща, мъдро обобщава Дрю.

Новата бременност според нейните признания протича много по-спокойно от първата, макар нещата да не са прости. Тягата към храна, която един принципен диетолог не би одобрил, е едно от малките прегрешения на Баримор. Нещо, което на бъдещата майка се прощава. “Толкова ми харесват пържените макарони, че искам да ги пробвам навсякъде, където ги правят в Лос Анджелис. И после да съставя карта с най-добрите места”, глези се Дрю Баримор.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар