Майли Сайръс пропя натурално от Космоса! (ВИДЕО)

Майли Сайръс пропя натурално от Космоса! (ВИДЕО)
5 (100%) 2 votes

Провокативните дрешки на Майли Сайръс вече не са изненада, но очевидно на звездата това не й стига. В клиповете си тя започва да се появява както майка я е родила!

meleys

Майли Сайръс няма равна в провокациите

Последното й видео с рапъра Future е постижение в жанра: почти през цялото време Майли пее, така да се каже, натурално – върху тялото й има единствено посипан тук-там сребърен брокат.
Действието се развива в Космоса, описват от spletnik.ru. В началото Майли Сайръс се появява облечена в скафандър, но това е само за секунди.

Майли по свежа плът и сосвежаваща цигарка на сцената в Амстердам

Майли по свежа плът и с освежаваща цигарка на сцената в Амстердам

Знаменитата си страст към разсъбличането Майли демонстрира и през уикенда, когато се появи в скандален тоалет на церемониията MTV EMA. Публиката не би се впечатлила толкова от твърде смело изрязаното й, оскъдно бяло боди, ако не беше нейното поведение. Както вече е коментирано от медиите, на Майли не й стигало да излезе на сцената с актриса-джудже и да й опипва недвусмислено гърдите. Десетки камери излъчиха записи, на които ясно се вижда как младата дива вади от чантичката си цигара и яко дърпа от нея на сцената. При това цигарката не е каква да е – има почти стопроцентова сигурност, че е било марихуана.

За това си “изпълнение” Майли получи доста негативни коментари и шумът още не беше утихнал, когато се появи въпросният космически клип. За капак Майли Сайръс написа преди няколко часа в Twitter, че не й пука какво говорят за нея.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар