Последните часове в Къщата на двама от съквартирантите изтичат

[caption id="attachment_300627" align="alignright" width="300"]Напрежението в Къщата се покачва все повече, ще се случи нещо голямо Напрежението в Къщата се покачва все повече, ще се случи нещо голямо[/caption]

Тази вечер "ВИП Брадър" ще бъде напуснат от две от своите звезди. Днес е полуфиналната битка и се налага двама от съквартирантите да си отидат на косъм от големия финал.

Гостите в студиото на Ники Кънчев довечера ще бъдат много колоритни личности. Това са Крум Савов, Любо Ганев, Джуджи и доскорошната участничка в шоуто Ирина Флорин. След това ще се появят още Никол Станкулова, Зайнеб и Антония Генова. Всички те ще обсъждат кой трябва да напусне Къщата и кой не.

В битката са вече само седем съквартиранти. Това са Ваня Червенкова, Пламен Медаров, Тервел Пулев, Стойко Сакалиев, Мариан Кюрпанов, Станка Златева и Лияна. Двама от тях обаче ще излязат завинаги тази вечер. Зрителският вот вече е непредсказуем. Интересно ще е да видим дали гостите в студиото ще имат някаква роля в крайния резултат.