Часове преди полуфинала: Огромна измама гони един от Къщата днес!

Часове преди полуфинала: Огромна измама гони един от Къщата днес!
3.7 (73.33%) 9 votes

Огромната измама потресе зрителите на Нова телевизия

Огромна, колосална измама излезе наяве само часове преди полуфинала на Вип Брадър тази вечер. Зрителите са потресени, а повечето от тях настояват за незабавното изгонване на един от съквартирантите. Става дума за Лияна, която се оказа нагласеният победител в шоуто.

Налице са неопровержими доказателства за това как в понеделник тъкмо Лияна е събрала най-малко гласове от публиката и е трябвало тя да бъде първата, изметена от къщата. Това обаче не бе сторено и от нея си тръгнаха Ирина Флорин и социоложката Мира Радева. Радева категорично водела в зрителския вот, при това със значителна преднина в сравнение с Лияна. Но бе изгонена именно тя.

niki-kynchevОказа се, че още при влизането си в играта на Големия брат, Лияна се е уговорила с продуцента Нико Тупарев да остане до финала и да гушне приза за най-любимата звезда на България. Това било условието, заради което певицата се съгласила изобщо да участва.

Днес, в нощта на полуфиналите, от къщата ще си замине още един съквартаринт. Възмутени зрители настояват това да е Лияна. Дали обаче истината ще възтържествува или отново някой друг ще го отнесе вместо нея, предстои да се разкрие след по-малко от два часа. Може би певицата наистина ще бъде справедливо изгонена.

Коментари чрез Facebook

коментара

6 коментара по “Часове преди полуфинала: Огромна измама гони един от Къщата днес!”

 1. bubulina

  Ное. 13. 2013

  Tova sa palni gluposti.

 2. Shopito Rumenova Shopito

  Ное. 13. 2013

  тъпата лигляна вън.

 3. фоткь

  Ное. 13. 2013

  дебелата гнусна свиня ще гушне кинтите еййййй

 4. Nikola Ignatov

  Ное. 13. 2013

  Лияна е най-готина там, искам да спечели!

 5. Баба Вуна

  Ное. 14. 2013

  Глупави тинейджъри, па и родителите им дето дават грешни пари за есемеси, продължавайте да пълните гушите на гяволите!

 6. Име (задължително)

  Ное. 14. 2013

  Вместо тези пари да се раздадат на бедните зе лекарства или за храна ни занимават с интриги.Толкова ли няма друг начин да не накарат да си задържим погледа си пред телевизора се питам.Божеее..

Добавете коментар