Красивата българка, покорила Холивуд, направо пърха от щастие

Красивата българска актриса Нина Добрев, която сбъдна американската си мечта и покори Холивуд, е извън себе си от щастие. Не, тя не е спечелила поредната си награда, а нещо много по-хубаво - отново се събра с човека на живота и сърцето си в лицето на екранния й партньор от сериала "Дневниците на вампира" Иън Сомърхолдер. И планират пищна сватба! Която определено ще е със звезден привкус.

Двамата имаха безоблачна връзка повече от три години, а всички около тях направо завиждаха на силата на любовта им. После обаче се разделиха, незнайно защо - може би, за да си вземат почивка и да размислят над чувствата си.

nina dobrevЗа ужас на феновете им, Нина и Иън дълго време избягваха да се срещат и почти никъде не можеше да бъдат засечени заедно, което липсваше на феновете им.

Макар и за кратко, Нина имаше връзка с един танцьор на име Дерек Хю, но нещата между тях не потръгнаха и Добрев бързо осъзна кой е истинският мъж за нея.

За радост на милионите им почитатели, свикнали да ги виждат заедно на екрана, Нина и Иън ще останат заедно и в живота. Те вече са решили да да сключат брак, за да узаконят връзката си не само пред света, но и пред Бог.

Все още не се знае за кога точно двамата ще насрочат събитието, но едно е без съмнение и това е, че Нина ще бъде най-красивата булка.