Грандиозен скандал след последните елиминации във „ВИП Брадър“

Грандиозен скандал след последните елиминации във „ВИП Брадър“
5 (100%) 3 votes

Ваня Червенкова се оказа изненадващият фаворит

Уникален обрат само няколко дни преди края на „ВИП Брадър 2013“. Оказва се, че фаворит за победата не е нито Пламен Медаров, нито Станка Златева, а изглеждащата като абсолютен аутсайдер Ваня Червенкова. На последните елиминации именно тя спечели най-голям процент от зрителския вот (около 60%). Далеч след нея се наредиха Пламен и Станка, които уж трябваше да спорят за върха.

Един от тях ще бъде шампионът на "ВИП Брадър 2013"

Един от тях ще бъде шампионът на „ВИП Брадър 2013“

Скандалът обаче е факт, защото навън реалността не отговаря с процентите от смс-ите. Много от почитателите на шоуто са направо бесни от класирането до момента и го обявяват за нагласено. Появи се слух, че Ваня едва ли не сама си осигурила този висок вот, купувайки гласа на народа. Оказа се, че вотът за бизнесдамата е генериран от 4 сим-карти, което е в разрез с моралните правила на шоуто. Червенкова обаче се закле пред цяла България, че не е купувала никакви гласове.

Това е вторият слух, който прати Ваня в голям скандал във „ВИП Брадър“. Първият е свързан отново с пари и с това, че самата дама лично спонсорира предаването, заради което все още е в Къщата. Ваня отрече и този слух, обещавайки че ще застане очи в очи с детектор на лъжата, за да докаже, че просто народът я обича.

На финала Червенкова ще мери сили с Пламен, Станка, Мариан и Лияна.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

6 коментара по “Грандиозен скандал след последните елиминации във „ВИП Брадър“”

 1. sandramon

  Ное. 14. 2013

  Не гледам подобни простотии,но попаднах на някакво предаване от сорта “ реалити“ и въпросната “ бизнес дама“ твърдеше,че българката обичала и едва ли не това била целта в живота и,вечер да направи салатата и да сипе една ракия на мъжът си ,а ПА и ако по- късно я поступат ще е най- доволното и щастливо същество на планетата….
  Без коментар

 2. Здравко

  Ное. 14. 2013

  Тая женица явно не напразно са я стреляли.Мен защо никой не ме гърми.Колко ли се е наакала за да я гърмят.

 3. Баба Вуна

  Ное. 14. 2013

  Докато не въведат регламент от един телефон да се пуска само по един есемес и да се съобщават не проценти, а брой на участвалите в гласуването, всичко друго е шменти и менте реалити! Това си е машина за печатане на пари с помоща на глупави тинейджърки и родителите им, които плащат есемесите!

 4. dd

  Ное. 14. 2013

  Този индивид е събрал в себеси всичко срещу което протестираме и което ни влачи надолу толкова години
  Бизнес със съмнителен начален капитал .Съмнителни връзки с подземния свят и ДС .Претенций за чест и доблест ,а всъщност его, алчност, злоба и завист ако друг има някакъв успех,Именно такива хора спират прогресивните хора които се реализират и успяват в чужбина ,но в собствената им родина небиха им позволили нашите „вип“ персони .
  Горко ни Българи ,никога няма да се оправим, докато не станем с остра нетърпимост и непримиримост към всичката тази помия която ни залива ежедневно {визирам и известни лица които канат непрекъснато персони като горепосочената ,пр. Гала и нейните гости Антония Петрова и Патрашкова}

 5. fire_boy_mnt@abv.bg

  Ное. 21. 2013

  Искам да попитам Здравко, ти що за човек си ?
  Как може да казваш такова грозно нещо, кой да те гръмне бе младеж, кой си ти …… ?
  кой те познава теб освен майка ти ….?
  когато ти имаш биография, смелост, чест, достойнство като това на коментираната от нас жена, едва тогава си позволявай да пишеш тези гнусни слова.
  Думите в българския език не са за пилеене, ей така защото ти някакъв си Здравко и няма какво да правиш…. Ясно ли ти е!?

 6. Ина

  Ное. 21. 2013

  Хора,защо завиждате,защо сте толкова злобни???Какво като се гласува за Ваня??Харесваме си я!Погледнете себе си,колко сте жалки,колко ниско сте способни да паднете…Какво и е на жената??Яд ви е,че е успяла и се доказала по начин непосилен за вас?Че има приятели и познати които я подкрепят?Че не се подмазва на „драгия зрител“?Че е интелигентна,морална,стойностна.жена с принципи,характер? Жалки сте!!!

Добавете коментар