Вижте дъщерята на Ким Кардашиян след 25 години! (ФОТО)

Вижте дъщерята на Ким Кардашиян след 25 години! (ФОТО)
5 (100%) 2 votes

Малката Норт Уест още няма и половин годинка, но папараците не я оставят на мира! Новата им лудост е да си представят как ще изглежда след 25 години най-младата звезда от реалити-шоуто за фамилия Кардашиян.

kim

Така изглежда дъщерята на Ким Кардашиян сега

Дизайнери от британския портал Vouchercodespro.co.uk искрено са се забавлявали, сглобявайки бъдещия портрет на Норт от нейни актуални снимки и от портрети на Ким и Кание Уест.

Ако снимката се окаже правдоподобна, Норт ще наследи от майка си смуглия тен на кожата и разреза на очите, а от баща си – изразителната форма на носа. Дизайнерите разкриват, че са им свършили работа и снимки на двамата родители на 25-годишна възраст, пишат от woman.ru.

west

Норт Уест след 25 години, може би

Специална компютърна програма “отгледала” основните черти от лицето на мъника, съобразявайки развитието им в бъдеще с наследствените фактори.

Ким Кардашиян очевидно сама дава хляб за подобни упражнения. Тя е неуморна в огласяването на всеки нов момент от порастването на Норт. Мрежите преливат от снимки на детенцето, което хабер си няма какви страсти се вихрят около него. Най-видни модни корифеи изработват копия на елитните си модели в детски размер, за да ги подарят на сладураната. Естествено – умилението е чудесна рекламна платформа. Норт Уест е детенце като всяко друго на половин годинка; но това е детенцето на Ким, а тя прави шум и пари от всичко!

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар