Мартина на Слави мина всякакви граници!

Мартина на Слави мина всякакви граници!
4.8 (95%) 4 votes

Балерината точи парите на Дългия като бащиния

Водещата балерина и първа дама на сърцето на Слави Трифонов Мартина Огнянова вече прекали. Тя мина всякакви граници на нормалност, точейки парите на Дългия така, сякаш са й бащиния.

Колежките й от „Шоуто на Слави“ са в шок от факта, че шефката на „Магаданс“ хвърля по над 2000 лева на месец само за косата си. Мартина страда от някаква мания да бъде различна и уникална, заради което ходи всяка сутрин в студиото за красота на вдовицата на Жоро Илиев и оставя там минимум по стотачка. И това само за ден.

На следващата сутрин отива пак и настоява да й направят нова, коренно различна прическа. Явно Мартина се е комплексирала от факта, че макар и да е избраница на Слави, то повечето българи я намират за не особено хубава, да не кажем грозновата в лицето. А единственият начин да парадира с нещо е, когато демонстрира финансовото си превъзходство и лукс над останалите.

martinaТова обаче е твърде нахално като се вземе предвид, че Мартина не харчи собствените си пари, а тези на любимия, който освен космите на главата й трябва да се грижи и за дрехите в гардероба, козметиката, гримовете и всичките й останали прищявки.

Докога ли ще издържи Слави и дали скоро няма да й спре кранчето, чудят се феновете му.

Коментари чрез Facebook

коментара

4 коментара по “Мартина на Слави мина всякакви граници!”

 1. Kiril Arabadjiev

  Ное. 14. 2013

  Тук важи приказката за ,,зелника,, Има ли жена/аз мисля, че няма/ , която да не харчи, след като и дават Как си мислите, да не би тя да е с него, за това, че е хубав или пък е с благ характер За това трябва да си плаща

 2. Dima Paunova

  Ное. 14. 2013

  това са лични неща

 3. Елена Василева

  Ное. 14. 2013

  По жалко е когато мъжът точи от парите на жена си и ходи с любовници да ги харчи…

 4. Emille Boev

  Ное. 16. 2013

  МИ, КФО ДА ПРАЙ ДЕТЕТО, КАТО СЛАВУНДЕРА НЕ ВДИГА ВЕЧЕ САМОЛЕТЯ?!

Добавете коментар