Свърши се! Преслава изгуби най-милото си!

Свърши се! Преслава изгуби най-милото си!
5 (100%) 4 votes

Няма и следа от предишното пищно деколте на певицата

Preslava

Феновете на Преслава са по-тъжни от всякога и дори сериозно обмислят дали да продължат да ходят на участията й. Това са последните коментари по форумите в нета, където любителите на чалгата изливат искрената си мъка по това, което се случи с идола им. Или по-точно това, което умря в нея, а именно красивият й бюст, съобщава Kliuki.net.

След зверските диети за отслабване, на които се подложи Преси в последните две години и повече, тя постепенно изгуби не само чара и красотата си, но и енергията, а към днешна дата и бюста. А именно той бе запазената й марка, с която превъзхождаше всичките си колежки, напомпани от пластичните хирурзи.

Снимката, която виждате по-долу, е от едно от последните участия на Преслава в нощен клуб. На нея нагледно личи, че не е останал и помен от красивото и пищно деколте, което спираше дъха на мъжете и предизвикваше луда завист у жените.

В момента Преслава прилича повече на ученичка от 7-8 клас, на която тепърва предстои да се развива. Тя е толкова плоска, че никой от почитателите й не вярва на очите си и се кръсти „Как е възможно това? Къде се дянаха прелестите й?“.

Ако продължи да вехне със същата сила и скорост, то не е ясно какво ще ни остане да видим от Преслава в близко бъдеще, освен ходещи кокали, нос и изцъклени очи.

Преслава сега

Преслава сега

Коментари чрез Facebook

коментара

7 коментара по “Свърши се! Преслава изгуби най-милото си!”

 1. Pepita Djelebova

  Ное. 14. 2013

  Най милото е детето .Така ,че бюста не е изобщо мило .

 2. Ние НЕ харесваме Преслава заради бюста й, и това съвсем НЕ е най-ценното нещо в нея!!! Не забравяйте, че тя е ПЕВИЦА, а не МОДЕЛ, че да и се"възхищаваме" или да й "завиждаме" за чертите!!!

 3. Mariana Licheva Mariana Licheva

  Ное. 14. 2013

  За какво са посещавали концертите и феновета за това че пее хубаво или заради бюста и?

 4. СИСИ

  Ное. 14. 2013

  преслава ми е любимата певица песните на преслава са най-добрите хитове в попфолк жанра ..преслава е певица номер едно , а вие престанете с глупостите си ….важното е че пее добре момичето и че носи радост с хубавите си песни дали ше е слаба или пълничка си е нейна работа

 5. diana

  Ное. 14. 2013

  Незнам какво да харесвам на песните и,първо те са от жанра на простото и циганското население и второ на всички вие по един и същ начин

 6. Emille Boev

  Ное. 15. 2013

  ПОМИСЛИХ, ЧЕ И Е ПАДНАЛ…..

 7. doordPiosse

  Ное. 15. 2013

  🙂

Добавете коментар