Трогателно! Вижте как Райна се прости с българите!

Трогателно! Вижте как Райна се прости с българите!
5 (100%) 3 votes

Певицата изоставя почитателите си и заминава завинаги

Феновете на най-обожаваната музика у нас, а именно поп фолка, се сбогуваха с любимката си със сълзи на очи. Чаровната изпълнителка и бивша приятелка на Константин – Райна, заминава завинаги и ще остане само спомен в сърцата на българите.

Упорито се говори, че Райна си тръгва от България, за да отиде да живее в Щатите, където открила далеч по-добри варианти за реализацията си. Натам я дърпали и лични чувства, за които гласовитата хубавица все още не възнамерява да говори.

Тя обаче лично оповести заминаването си в социалната мрежа, където написа в личния си профил, че рискът понякога губи, но понякога и печели. Райна се надява да е уцелила печелившия билет, но признава на почитателите си, че страшно ще й липсват.

rainaТези, които не искат да приемат, че Райна ще изчезне зад океана, пуснаха слуха, че тя ще участва в предстоящия формат на Биг Брадър Ол Старс и причината да се сбогува с тях е това, че няма да вижда външния свят цели два месеца.

Клюката обаче надали е достоверна, тъй като за заминаването на Райна за Америка се говореше още преди известен период и е малко вероятно тя да клекне и да избере да стои в родината си.

Коментари чрез Facebook

коментара

2 коментара по “Трогателно! Вижте как Райна се прости с българите!”

  1. Emille Boev

    Ное. 15. 2013

    РАЙНЕТО Е ОТЧАЯНА, ЧЕ КОЦЕТО Я ИЗОСТАВИ И СЯ ШЕ ФУКНЕ ПО СВЕТА….

  2. м да

    Ное. 16. 2013

    НЕ Е ОТЧАЯНА , НЕ Е ТОВА КОЕТО ПИШЕТЕ, И Е ВЛЮБЕНА , НО СЕ КРИЕ С МОМЧЕТО , НЕ Е СЕРИОЗНО ХОРАТА ДА СИ МИСЛЯТ ЧЕ ТЯ КАТО ГО ОСТАВИ ТОЯ ПИЯНДУР И ЖЕНКАР КОЦЕТО ОЩЕСТРАДА ЗА НЕГО, НЕ СТРАДА ,А Е ЩАСТЛИВА

Добавете коментар