Певицата изоставя почитателите си и заминава завинаги

Феновете на най-обожаваната музика у нас, а именно поп фолка, се сбогуваха с любимката си със сълзи на очи. Чаровната изпълнителка и бивша приятелка на Константин - Райна, заминава завинаги и ще остане само спомен в сърцата на българите.

Упорито се говори, че Райна си тръгва от България, за да отиде да живее в Щатите, където открила далеч по-добри варианти за реализацията си. Натам я дърпали и лични чувства, за които гласовитата хубавица все още не възнамерява да говори.

Тя обаче лично оповести заминаването си в социалната мрежа, където написа в личния си профил, че рискът понякога губи, но понякога и печели. Райна се надява да е уцелила печелившия билет, но признава на почитателите си, че страшно ще й липсват.

rainaТези, които не искат да приемат, че Райна ще изчезне зад океана, пуснаха слуха, че тя ще участва в предстоящия формат на Биг Брадър Ол Старс и причината да се сбогува с тях е това, че няма да вижда външния свят цели два месеца.

Клюката обаче надали е достоверна, тъй като за заминаването на Райна за Америка се говореше още преди известен период и е малко вероятно тя да клекне и да избере да стои в родината си.