Живият Кен се прави на Барби – ето как! (ФОТО)

Живият Кен се прави на Барби – ето как! (ФОТО)
5 (100%) 4 votes

Американецът Джъстин Джедлик, който се превърна в живата кукла-момче Кен по подобие на фамозната Барби, реши да се пробва в женския вариант на образа.

barby

В света на куклите Барби и Кен се обичат, но живите им двойници не могат да се понасят

Джедлик, който е потрошил за пластичните си операции повече от 150 000 долара, никога не е крил тайната на метаморфозите си. По това той се отличава от украинката Валерия Лукянова, определена за негова партньорка в кукленската двойка. Барби-Валерия настоява, че никога не си е правила пластични операции и че видът й е съчетание от природни дадености и грим.

ken

Кен като Барби: пародията е пълна!

Преобразяването на Кен като Барби е нещо като отровна стрела към Валерия: известно е, че Джъстин не може да я понася и че неговата неприязън се демонстрира при всеки удобен случай. Тя е менте, настоява Джедлик. Много потребители и до момента смятат, че Лукянова не съществува реално и че става дума за виртуален образ без реално покритие.

И така – Джедлик се преоблича в розов тюл, слага си перука и подходящ грим и се превръща в Барби. Разбира се, новополученото същество е доста странно, коментират от medikforum.ru. “Барби” на Джъстин Джедлик е твърде едра и с вид на травестит; това направо разбива финия образ на русокоската, тъй като извежда до абсурден статус всеки елемент на външността й.

В света на куклите Барби и Кен са свързани с нежни чувства, но в реалността техните живи въплъщения явно се ненавиждат. Нищо чудно: всеки от тях претендира да е единствен и “най”, а това не е възможно. Според Джедлик той е истинската жива кукла, защото промените по тялото му са трайни и той се е вживял в новото си тяло. Барби на Валерия е само дебел пласт козметика: когато я измиеш – от куклата не остава нищо.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

1 коментар по “Живият Кен се прави на Барби – ето как! (ФОТО)”

  1. Весела Шопова

    Ное. 14. 2013

    🙂

Добавете коментар