Анелия и Емилия гостуват в "Поверително от NL"

Николета Лозанова заформя огромен скандал в предаването си "Поверително от NL". Хубавицата е поканила за съвместно гостуване певиците Анелия и Емилия. Те обаче не могат да се гледат и най-вероятно ще станем свидетели на грандиозен скандал в ефир.

[caption id="attachment_300719" align="alignright" width="300"]Николета Лозанова ще събере Емилия и Анелия Николета Лозанова ще събере Емилия и Анелия[/caption]

Емилия побеснява от факта, че мъжът и Коко Динев все още поддържа отлични взаимоотношения със своята бивша съпруга Анелия. Двете са в открита война по медиите и всички знаят, че не могат да се понасят. Очевидно именно ефекта на скандала цели и Николета Лозанова. Със сигурност в събота вечер хиляди зрители ще заседнат пред малкия екран, за да видят какво ще се случи между Анелия и Емилия.

Другото нещо, което вбесява блондинката, е нежеланието на Коко Динев да сключи брак с нея, докато за Анелия той се венча без колебание. Бизнесменът има по едно дете и от двете фолк диви. Да видим дали Николета Лозанова ще успее да ги притисне с неудони въпроси, че да се скарат в ефир!

Някои от най-наивните почитатели на поп-фолка считат, че по този начин Ни Ло не цели скандал, а точно обратното - да ги сдобри. Отдавна обаче е ясно какво се харесва повече на телевизионния зрител, за жалост.