Бионсе и Джей Зи пред развод!

1

Бионсе и благоверният й Джей Зи смятат да се разведат след пет години брак.

devorse
Трудно е да се повярва, че тези двамата ще се разделят!

32-годишната Бионсе и 43-годишният Джей Зи са на границата на раздялата, твърдят американски таблоиди. Двойката нямало да се спре пред това решение дори заради благополучието на малката Блу Айви. Бионсе живеела като самотна майка – двете с дъщеричката се чувствали зарязани от таткото, който наблягал на кариерата си и оставял на заден план потребността да общува със съпругата и дъщеря си.

Според слуховете между Бионсе и Джей Зи избухнал грандиозен скандал, когато той пристигнал да се види с нея и Блу Айви в Австралия. Поп дивата бе там в рамките на световното си турне. Рапърът очаквал мило посрещане, но вместо това бил нападнат с обвинения – че детенцето буквално забравя баща си поради редките им срещи.

Трудно е да се напаснат графиците на двамата амбициозни изпълнители, коментират от woman.ru. Докато Джей Зи е в Европа, Бионсе е на другия край на света. Главата на семейството направил графика на концертите си, без да се посъветва с Бионсе и да потърсят заедно компромис. Това ще съсипе брака им, убедени са коментаторите.

През лятото Джей Зи обиколи Америка с Джъстин Тимбърлейк и тогава Бионсе уважи желанието му да направи силна промоция на успешния си албум Magna Harta Holy Grail. Но когато дойде ред Бионсе да направи същото, Джей Зи не отстъпи от личните си планове и продължи с концертите. В същото време графикът на турнето Mrs.Carter, планирано от Бионсе дълго преди това, неумолимо я отведе по далечни маршрути и фамилията задълго остана разделена. Бионсе вече е дала да се разбере, че това време може да се счита за временна раздяла по отношение на брака й с видния рапър.

Коментари чрез Facebook

коментара

1 коментар
  1. Ivaylo Hasardzjiev казва

    Защо не дойдат да живеят в столипиново

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.