УЖАС! Пламен унизи над половин България по време на финала!

УЖАС! Пламен унизи над половин България по време на финала!
5 (100%) 4 votes

Пламен Медаров разкри истината във „ВИП Брадър“

Пламен Медаров обиди женската част от България

Пламен Медаров обиди женската част от България

Шокиращо разкритие за своята стратегия във „ВИП Брадър 2013“ направи Пламен Медаров. Непосредствено след рапърското си изпълнение с Играта и Лео, бизнесменът шокира всички по време на финала на шоуто. Той обяви, че никога не е възприемал жените като сериозна конкуренция и затова нито Станка, нито Ваня, нито Лияна са заплаха за него по пътя към титлата, а най-сериозният му опонент е уж приятелят му Мариан Кюрпанов.

Един от гостите в студиото Илиана Раева е убедена, че това изказване на Пламен Медаров ще му коства главата във „ВИП Брадър“. Истина е, че неговият вот е съставен най-вече от жени, но след това, което каза за тях, може нещата рязко да се променят.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

8 коментара по “УЖАС! Пламен унизи над половин България по време на финала!”

 1. юлия кръстева

  Ное. 16. 2013

  в момента гледам формата……

 2. IVF

  Ное. 16. 2013

  Пламен Медаров НЕ КАЗА „че никога не е възприемал жените като сериозна конкуренция „. Каза, че никога не е бил „с жени конкуренция“. Има разлика, не настройвайте хората и не си ги измисляйте. Търсите си само сензации!!!!!

 3. БУКЛУК

 4. ozi

  Ное. 17. 2013

  Много интересен екземпляр… в сравнение с нашите родни „звезди“ 🙂

 5. мария иванова

  Ное. 17. 2013

  а Станка като каза ,че не знае химна???какво стана – нищо

 6. Рада Костова

  Ное. 17. 2013

  Абе в България ври и кипи……Кой гледа тези тъпотии 🙂

 7. мария иванова

  Ное. 17. 2013

  Рада Костова манипулации-навсякъде около нас

 8. Zdrasti Chao

  Ное. 17. 2013

  Пламен допълни, че жените не са му конкуренция, защото имат по-друго поведение – имаше предвид истериите и агресията на Ваня, простотията на Станка, фриволността и цивренето на Лияна, речите на Мира – с две думи, че жените са емоционални и се издънват сами!Не е ли истина?! Вие от Нова ТВ от самото начало ни внушавате какви светли комунистически примери за подражание са станка и тервел ( за мене са с малка буква!!!)..и в същото време какъв гей е Мариян ; Пънчев как не те е срам, я се виж ти на какво приличаш, от навеждане не се знае ти дали не си гей вече; какъв гадняр е Пламен, колко подла е Мира…ама същите вие знаете ИСТИНСКИЯТ ВОТ НА БЪЛГАРИТЕ!!!

Добавете коментар