Отново няма сватба за Анистън и Теру

[caption id="attachment_300817" align="alignright" width="258"]Дженифър Анистън отряза Джъстин Теру за сватбата Дженифър Анистън отряза Джъстин Теру за сватбата[/caption]

Уникалната актриса Дженифър Анистън за пореден път отложи своята сватба с Джъстин Теру. Хубавицата вече за втори път го прави, след като първоначално през май трябваше да се състои голямото събитие, но нещата и тогава се разминаха. Анистън е сгодена за Теру от над една година, но все още отлага да сложи халката. Причината за поредния провал на сватбата е кариерата на актрисата. Тя започва снимането на нов филм и точно сега не иска да се занимава с грандиозно събитие като сватбения си ден.

Така Дженифър Анистън отново отряза Джъстин Теру. Почитателите и по форумите коментират, че това е поредното странно нещо, което виждат от своя идол напоследък. Преди известно време красавицата си отряза хубавата дълга коса. Джен обаче демонстрира една своя слабост в характера, която я тормози от дълго време. Това е страхът от обвързване и най-вече от бебе. Теру разкрива, че уж актрисата искала дете. Тя обаче пак отлага сватбата, а камо ли да мисли за бебе сега. Наистина странна личност е Дженифър Анистън. Твърди, че иска семейство, но след раздялата с Брад Пит по нищо не лични да е така.