Вижте Джоли на едно интересно място! (ФОТО)

Вижте Джоли на едно интересно място! (ФОТО)
5 (100%) 3 votes

Анджелина Джоли получи на церемония в Холивуд “Оскар” за хуманитарните си акции. Звездата блесна на червения килим, придружавана от Брад Пит и сина си Мадокс.

jolie

Анджелина е в прекрасна форма, твърдят очевидци на церемонията в Холивуд

През последните дни много се изписа за това, че Анджелина Джоли е получила усложнения след двойната си мастектомия. Че понася зле реконструктивната пластика на гърдите си – постоянно има болки и здравето й е сериозно увредено.

Сякаш да опровергае нагледно слуховете, Анджелина Джоли се появи по-бляскава от всякога на церемонията за Оскарите в Холивуд. За артистичния свят появата й се оказа приятна изненада, коментират от www.eg.ru. Анджелина бе придружавана от Брад Пит и 12-годишния Мадокс. На тази възраст едно дете може да ходи с майка си на светски събития.

Брад Пит поздравява Анджи след връчването на статуетката

Брад Пит поздравява Анджи след връчването на статуетката

Анджелина и Брад Пит са били заедно на събитие през лятото в Токио, след което тя отлетя за Австралия с децата, а той е във Великобритания. Всеки от тях работи по своите филмови проекти, а цермонията в Холивуд се е оказала чудесна възможност да се съберат, макар и за кратко. Появата на Мадокс припомни първите стъпки в хуманитарните акции на Джоли: момчето е родено в Камбоджа и е осиновено от Анджелина на едногодишна възраст. Със сигурност на този млад господин му е било приятно да застане пред всички редом със знаменитата си майка!

В коментарите си за церемонията журналисти и фоторепортери признават, че въпреки всички слухове Анджелина Джоли се намира в прекрасна форма. Тя била зашеметяваща в черната си дантелена рокля от Atelier Versace, а Брад и Мадокс достойно й партнирали в изисканите си смокинги.

 

 

 

anjelinaoskars

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар