Смях! Ето какво се случи с Кейт Мидълтън! (ФОТО)

Смях! Ето какво се случи с Кейт Мидълтън! (ФОТО)
5 (100%) 2 votes

Кейт Мидълтън изпадна в конфузна ситуация на благотворително събитие заради…лошите метеорологични условия! И заради късата си пола, биха добавили очевидци.

midleton

Твърде силен вятър! Полата на Кейт се вдига неприлично високо!

Херцогинята на Кеймбридж зарадва папараците при фамилното посещение на благотворителния форум Place2Be, посветен на емоционалното здраве на децата в ученическа възраст, описват от topnews.ru. Форумът коментирал сериозни въпроси като кибернасилието, зависимостите и самонараняванията. Кейт Мидълтън и принц Уилям били сред специалните гости, посрещнати от домакините с особено вълнение и тържественост.

През този ден времето било твърде лошо дори като за Острова: дъжд, поривист вятър. Тъкмо вятърът изправил папараците на нокти: още щом слязла от автомобила и се отправила към посрещачите, Кейт Мидълтън попаднала в конфузна ситуация. Вятърът вдигнал полата й почти колкото в онази известна снимка на Мерилин Монро! Кейт Мидълтън изобщо не си дала вид, че е смутена, само леко притиснала с ръка развихрената дреха, под която вече лъскало каквото не бива да се вижда. Съпругата на Уилям очевидно вече натрупва опит и съумява да запази правилното поведение дори когато полата аха-аха ще й стигне до ушите.

Това не й е за първи път! В Деня на Свети Патрик Кейт и Уилям ритуално зачетоха Ирландската гвардия. Присъствието им направи доскучалата на много хора позната церемония по-интересна. Гостите коментирали издънката на Кейт, която била в палтото си от същата церемония преди година. На всичко отгоре се кипрела на високи токчета и едното се заклещило в решетка на уличната настилка. С най-естествен жест херцогинята на Кеймбридж тогава издърпала токчето, опирайки се на ръката на съпруга си. Какво толкова е станало?

Kate-Middleton-2811781Kate-Middletons-skirt-

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

2 коментара по “Смях! Ето какво се случи с Кейт Мидълтън! (ФОТО)”

  1. Петрова

    Ное. 22. 2013

    Е какво толкова е станало.Хората ходят голи и на никой не му прави впечатление,а на нея малко и се видяли краката и голям смях.

  2. Xakepa

    Ное. 23. 2013

    Петрова тия сигурно имат ебаси егото и самочувствието та от такава дребна случка са направили ебаси новината.Много са ми досадни, като почне да се шуми около тях и ги дават по всички новини все едно ми пука, че щели да се бенят или да имат дете.То па бива натрапване на досадни новини, ама това минава всички граници

Добавете коментар