Шокиращи пари се раздават на Преслава за участие

Шокиращи пари се раздават на Преслава за участие
5 (100%) 3 votes

Преслава взима за няколко часа огромни суми

Преслава взима 3 хиляди за половин работен ден

Преслава взима 3 хиляди за половин работен ден

Само за едно участие на Преслава се плащат по 6 хиляди лева. Това разкриват източници, ползвали услугите на фолк дивата. Половината от тази сума се дава на продуцента, а останалата част – на самата певица. Така Преси всъщност си заработва по 3 хиляди лева само за няколко часа. Известно е, че почти всяко участие на фолк певица трае не повече от 4 часа. Обикновено изпълнителката се появява около полунощ и си тръгва не по-късно от 4 часа сутринта.

Реално Преслава изкарва 3 хиляди лв. за половин работен ден (в случая вечер). Самата работа в тези участия също не е кой знае колко напрегната. Това не е концерт, затова обикновено певиците изпълняват повечето си песни на плейбек. Специално Преслава често има в репертоара си и живи изпълнения. На седмица хубавицата прави към 4 участия, което означава, че прибира по 12 хиляди в джоба. На фона на живота в България, това са просто огромни суми, които могат да шокират всекиго.

Коментари чрез Facebook

коментара

6 коментара по “Шокиращи пари се раздават на Преслава за участие”

 1. СИСИ

  Ное. 22. 2013

  Не ви ли омръзна да коментирате най-добрата певица на България…Преслава има глас и пее на живо за разлика от другите псевдо певици. Преслава е доказан талант и може д а изпълнява както попфолк така и рок ,поп, народни песни . Преслава има най-много титли за певица и идол на годината, тя е певицата с най-много участия ,както в България, така и в чужбина..Преслава е доказан талант , за това не и бройте парите – тя си ги заслужава.

 2. Xakepa

  Ное. 23. 2013

  Хайде бе данъчните, къде сте спите ли?!
  Ивана я хванахте в крачка, а тая че прибира по 12 бона на седмица какво се правите, че не я виждате.Това, че чалга певачките взимат цифра пари сезнае от години така, че действайте

 3. Име (задължително)

  Ное. 24. 2013

  Малко са тези пари. Преслава заслужава много повече. 😉

 4. Име (задължително)

  Ное. 26. 2013

  Най-добрата певица у нас,аре стига глупости таа освен да върти мунети за друго не става да еба и спермата..

 5. Sovonso

  ян. 21. 2015

  Всички чалга почитатели да ръкопляскат,тая гнусна чалга за съжаление е подкрепяна и почитана от простолюдието ,е какво се чудите ,парите на всички данъкоплатци благодарение на такива псевдообожатели и невежи ще ги прибират такива като Преси,Мреси ,и подобни анорексички ,а вие ще ги аплодирате и ще ядете боб и картофи и ще сте щастливи !!!О господи ,повдига ми се от невежи!!!

 6. Севда Стоимирова

  ян. 21. 2015

  Е като има кой да и ги дава ,а пък вие есички нейни обожатели яжте боб и картофи и бъдете щастливи.

Добавете коментар