Лечков прави сватба за чудо и приказ

Лечков прави сватба за чудо и приказ
4 (80%) 4 votes

Иван Стоянов най-после ще направи голямата крачка

Щастливите Иван и Деница

Щастливите Иван и Деница

Футболистът Иван Стоянов най-после ще стане съпруг на Деница Димова. Двамата са сгодени от година и половина, но вече имат две дъщери. Тяхната любов е огромна, затова беше голяма изненада, че все още не са семейство. Само след броени часове обаче и това ще се случи, а тържеството ще бъде повече от пищно. То е определено за хотел „Империя“, който се намира в родния град на младоженците – Сливен. Хотелът е собственост на легендарния футболист Йордан Лечков.

Иван Стоянов всъщност е племенник за Лечков. Той е син на сестрата на „екзекутора“ на Германия. Говори се, че даже Лечков сам ще поеме част от разходите по сватбата, както и че възнамерява да направи на своя роднина уникален подарък заради щастливия повод.

Именно футболисти ще бъдат основната част от гостите. Целият отбор на Лудогороц, чиито цветове в момента защитава Стоянов, е поканен на сватбата. Сред получилите покана са и бивши съотборници на халфа, като Костадин Стоянов, Коста Янев и Емил Гъргоров.

Според запознати, Иван Стоянов е бил вдъхновен да предложи на Деница Димова от сватбата на своята сестра Лили, която се омъжи точно около годежа на брат си. Когато футболистът е видял колко щастлива е тя, е поискал същото и за себе си, твърдят негови приятели.

Иван Стоянов изпраща сестра си към олтара

Иван Стоянов изпраща сестра си към олтара

А сега нека си припомним кой всъщност е Йордан Лечков! Насладете се отново!

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

2 коментара по “Лечков прави сватба за чудо и приказ”

  1. Kremena Nedelcheva

    Ное. 23. 2013

    Пожелавам ви дълъг и щастлив семеен живот! Наздраве 🙂

  2. Име (задължително)

    Ное. 27. 2013

    Напишете вашия коментар тук…

Добавете коментар