Мариан и Пламен на тайна среща

Мариан и Пламен на тайна среща
5 (100%) 4 votes

Някои неща остават и след „ВИП Брадър“

Приятелството между Мариан Кюрпанов и Пламен Медаров явно продължава и след „ВИП Брадър 2013„. Двете звезди от риалити шоуто са били забелязани заедно на кафе в столично заведение само няколко дни след края на предаването. Темата най-вероятно е била животът в Къщата, както и развоят на самото риалити.

Мариан и Пламен отново заедно и след "ВИП Брадър"

Мариан и Пламен отново заедно и след „ВИП Брадър“

Оказва се, че и двамата са много доволни от представяневто си във „ВИП Брадър“, въпреки че твърдяха през цялото време, че искат само и единствено победата. Наскоро Пламен обяви, че Станка Златева е заслужен шампион в шоуто, което изненада всички, тъй като в Къщата те бяха в два отделни лагера. Мариан пък също призна величието на Станка. Той не скри радостта си още по време на финала от факта, че е класиран веднага след спортистката.

Звездите от „ВИП Брадър“ нямат никакво свободно време след шоуто, тъй като непрестанно са заети с медийни изяви. Пламен Медаров и Мариан Кюрпанов обаче явно продължават да бъдат приятели. Двамата имаха обтегнати отношения по едно време в Къщата, когато бизнесменът набеди модела за предател. Сега обаче вече всичко е наред и те са изпили по чаша кафе заедно.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

1 коментар по “Мариан и Пламен на тайна среща”

  1. Xakepa

    Ное. 23. 2013

    Ще е готино ако си останат приятели.Двамата са много различни и това е основа за едно стабилно приятелство 🙂

Добавете коментар