Златките са подложени на тормоз в Къщата

Златките са подложени на тормоз в Къщата
5 (100%) 2 votes

Джийсън и Пенка си играят с нервите на Златките

Златка Димитрова и Златка Райкова са атакувани жестоко от Джийсън и Пенка

Златка Димитрова и Златка Райкова са атакувани жестоко от Джийсън и Пенка

На истински тормоз са подложени Златка Райкова и Златка Димитрова в шоуто Big Brother All Stars. Двете хубавици са обект на подмолни действия от страна на Джийсън и Пенка. Двамата изсипаха по една бутилка вода върху леглата на плеймейтките. Целта на злосторниците е да вбесят двете Златки и те да покажат истинската си същност, която те не определят като мила.

Пенка и Джийсън обаче нямат намерение да спират дотук с тормоза. От няколко дни певецът краде гримовете на Златка Райкова, за да можело всички да я видят естествена.

Последното им решение пък е да провалят мисията, възложена от Биг Брадър. Всеки трябваше да си избере най-добър приятел за седмицата и да се опознаят перфектно. Пенка и Джийсън обаче, които останаха един с друг, нямат никакво намерение да спазват правилата на предаването, заради което се надяват да бъде намален бюджетът в Къщата и Златка Димитрова да не може повече да се изявява волно в кухнята.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

2 коментара по “Златките са подложени на тормоз в Къщата”

 1. Vesela Ilieva

  Ное. 23. 2013

  🙂

 2. Kari

  Ное. 24. 2013

  уникални сааааааааааааааааааааааа
  и тоя пич и карибското тяло……ох как се кефя че има кой да ги пука от бъзик тия недоразумения на природата – кифли дето не виждат по-далеч от миглите си….хаххахах супер…..

Добавете коментар