Съсипана е! Наша известна певица получи жесток удар от любимия си!

Съсипана е! Наша известна певица получи жесток удар от любимия си!
5 (100%) 1 vote

Сладураната не крие, че постъпката на гаджето й е страшен удар за нея

Наша известна певица е брутално изоставена от гаджето си, с което са заедно вече малко повече от година. Самата тя призна истината и открито заяви, че постъпката на любимия й е жесток удар, която й причинил страшна болка.

Става дума за сладураната Поли Генова и приятелят й Вернер Москов. След като Поли се решила да участва в шоуто „Музикална академия“, тя изведнъж осъзнала, че половинката й започва все повече да страни от нея. Докато внезапно не изчезнал напълно.

Поли е съкрушена и споделя, че е напълно наясно с факта, че връзката й с Вернер е към края си. Това, което я мъчи обаче, е неведението. Тя признава, че не знае кое е породило отчуждението на Вернер и с какво тя го е провокирала.

pevicaТова, което осъзнава Поли обаче е, че макар и малка, разликата в годините им /Вернер е по-малък от нея с три години/, оказва влияние. Ако щеш и само с това, че вместо да прочете някоя книга, да отиде на театър или концерт, Вернер настоявал единствено да обикалят по моловете.

„Това ми идва в повече, но въпреки всичко знам, че още го обичам“, признава откровено Поли Генова, която е съсипана от внезапния крах на любовта си с Москов.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

2 коментара по “Съсипана е! Наша известна певица получи жесток удар от любимия си!”

  1. Vania Angelova

    Ное. 23. 2013

    Lele, mi sega???

  2. Ani Nedelcheva

    Ное. 24. 2013

    Я,толкова си хубава и даровита Поли!Няма защо да се тресеш заради някой си Вернер!Истинската любов ще дойде скоро!

Добавете коментар