Кошмар в Къщата! Извадиха нож заради Русата Златка!

Кошмар в Къщата! Извадиха нож заради Русата Златка!
4 (80%) 3 votes

Джийсън продължава разправата си със Златките, нещата излизат извън контрол

Ужасните действия на Джийсън в Big Brother All Stars продължават. Този път той посегна на нещо твърде лично за Златка Райкова. Певецът открадна снимката на нейната половинка Георги. Това е планът на Джийсън и Пенка, които се надяват чрез кражба на вещи да принудят двете Златки да напуснат сами Къщата. Досега Джийсън крадеше гримовете на Райкова, но сега посегна на нещо по-лично, което разплака Русата Златка. Тя тотално се натъжи и започна да плаче, виждайки че снимката на Жоро липсва.

Русата Златка не може да повярва, че и се случи това

Русата Златка не може да повярва, че и се случи това

Джийсън обаче не спря дотук. Той реши да опозори въпросната снимка, на която Георги и Златка са заедно. Той я проряза с нож и я остави директно с ножа, за да я види хубавицата. Други съквартиранти обаче първи се домогнаха до снимката и махнаха ножа от нея, преди Злати да види жестокото деяния.

През нощта на въпросното ужасно действие с ножа, Джийсън написа на вратата на банята „Златка Р., гаджето ти те напусна“. Красавицата не го видя, тъй като Маги Желязкова веднага го изтри, но после певецът, като типичен интригант, съобщи новината на Русата Златка.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

5 коментара по “Кошмар в Къщата! Извадиха нож заради Русата Златка!”

 1. Vesela Ilieva

  Ное. 23. 2013

  🙂

 2. брата на Луис

  Ное. 23. 2013

  Хората са казали-мозък на високо не вирее.Пуберските му номера се гледат навън.Такова трайно гримиране го чака каквото не е имал никога.

 3. Kari

  Ное. 24. 2013

  еми уникални са тия двамата….просто кефят от всякъде….време беше да ги сложат на място тия крокодили Златки-млатки Николети – курволети и всякакви отврати и смешни патици….евала батка….

 4. Kari

  Ное. 24. 2013

  Персонално обръщение към ‘“брата на Луис““-
  Такова трайно гримиране не съм много сигурна дали ще има щото не се знае тоя палячо тъпкача на тая курветина Златка проскубаната дали има толкоз акъл в главата си че да направи две крачки без да пита някой….видяхме го че не вижда по далеч от миглите си както обичаше да казва дебелата свиня Червенкова ……и тя беше противна и гнусна ама и много истини каза….така че „‘брате на Луис““ спести си размахването на томахавки и престани да плашиш гаргите ами вземи и се събуди тъпако и виж че не живеем в джунглата….и гледай по-ведро на живота-Това е игра нещастник смотан….а и между другото да не пропусна да ти кажа-„‘който има страх от вълци да не ходи в гората“….

 5. Жанет Занева

  Ное. 24. 2013

  Данов понеделник изгонят Джейсън.Много противно същество.Ако такива номера забавляват публиката,жалко за нацията ни.

Добавете коментар