Мариан призна: Нормален съм!

Мариан призна: Нормален съм!
5 (100%) 2 votes

Мариан Кюрпанов се оказа нормален

Слуховете за обратните наклонности на Мариан Кюрпанов се оказаха неверни. Фотомоделът призна след излизането си от „ВИП Брадър“, че винаги е харесвал само жени. Причината за породилите се спекулации на тази тематика, според Мариан, са главно заради перфектния му външен вид. Манекенът е на мнение, че в България всеки мъж, който се грижи за себе си, е считан за обратен. Това обаче не е така, разкрива вицешампионът на шоуто. Просто професията му е такава, че той е длъжен да се грижи за тялото си и да изглежда добре. Ако не го стори, кариерата му ще пропадне, откровеничи Кюрпанов.

Мариан Кюрпанов бил нормален мъж

Мариан Кюрпанов бил нормален мъж

Всичко започна от начина на сутрешно ставане на Мариан в Къщата. Той отделяше прекалено много време на своята коса, което се възприе от доста зрители като прекалена суетност. Самият той обаче се оправдава с професията си. Освен това, в България всеки мъж – фотомодел се възприема като обратен. Може би затова и Мариан Кюрпанов е попаднал в тази графа.

Симпатиите му към Лияна в последствие доведоха до нов слух, а именно – че Мариан е бисексуален. Всъщност обаче той винаги е харесвал само дамите и е бил набеден за такъв, какъвто не е.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

2 коментара по “Мариан призна: Нормален съм!”

  1. Mario Borisov

    Ное. 24. 2013

    SUPER PI4 IMA PRILIKA S KEN…DERZAI VSE TAKA I BADI SEBE SI-4AROVEN,NEPRINUDEN I NA VISOKO NIVO.

  2. Iv Stefanova

    Ное. 24. 2013

    mn si e xubav erodiran umen krasiv

Добавете коментар