Въпреки благотворителната си мисия, този сезон ще бъде кошмарен за Димитрова

Златка Димитрова или Златка Блек, влезе в двата сезона на Вип Брадър и Биг Брадър Ол Старс с единствената си цел, а именно да събере пари, за да помогне на болно момче. Въпреки благотворителната си дейност обаче, красавицата ще изживее най-големия си кошмар сред тазгодишните си съквартиранти.

След номинациите миналата сряда, в които болшинството от хората в Къщата я нарочиха за изгонване, Димитрова не разбра нищо. Тя беше спасена от главата на Къщата Финдо, а Биг Брадър не обели и дума по въпроса. До снощи, когато Злати успешно се яви на "поправителен" по география и се справи блестящо, разпознавайки столиците на европейските държави.

zlatka_placheЗа награда обаче, Биг Брадър реши да я срине психически. Той пусна телевизор в изповедалнята и накара Злати да види и чуе лично всички гадории, които съквартирантите наговориха за нея в нощта на номинациите.

Черната Златка остана като втрещена, след което обаче избяга от изповедалнята, обляна в сълзи. Тя направо се задушаваше от плач и едва говорейки, успя да сподели мъката си на своята адашка Златка Райкова.

За Димитрова престоят й в Къщата е приключил. Тя е категорична, че няма да успее да съжителства с хора, които я ненавиждат и се надява скоро да си тръгне.