Plus-size модел: вижте най-голямата, преди да стане 138 кила! (ВИДЕО)

Plus-size модел: вижте най-голямата, преди да стане 138 кила! (ВИДЕО)
3.7 (73.33%) 3 votes

Изобилие от плът на подиума: преди няколко години би било немислимо! Сега моделите тип “plus-size” постепенно се наместват в общата картина. Но модели с габаритите на Велвет д`Амур не се срещат всеки ден!

amour

Животът се усмихнал на Велвет едва когато натрупала 138 килограма!

В крехката си младост Велвет не успяла да направи кариера на модел, разказват от woman.ru. Параметрите й не се вписвали в стандартите и тя се разминала с мечтата си…но не завинаги! Късметът й проработил, когато натрупала килограми и кантарът започнал да показва 138! С цялата тази плът върху скелета си Велвет се чувства прекрасно и винаги е в добро настроение. Както се полага на един plus-size-модел, тя обича тялото си и учи другите като нея на същото.

body

Младата Велвет имала стройно тяло, но не заинтригувала никого

Едва когато станала на 38 години, Велвет научила за съществуването на агенции за “големи” модели. Изпратила свои снимки и – чудо! Редакторите на Vogue нямало как да отминат тази щедра хубост! Така мечтата на Велвет станала реалност и сега тя е най-големият модел на света!

Животът й е приказка: снимки за Vogue, рокли XXL от Жан-Пол Готие, собствено издание Vol2Up за женската красота. В списанието на Велвет се снимат изключително нестандартни красавици. Ето, че мечтата наистина е реалност и Велвет е постигнала това, което си е пожелала в тийнейджърските сънища!

Тя наистина е на светлинни години от масовата представа за красота. Но модните фотографи ще си потрошат краката да тичат след нея и да си уговарят фотосесии. На всяка нейна снимка личи сиянието отвътре: тя се радва на живота! Камерата я обича, снимките са великолепни. Парадоксално: в момента Велвет работи с агенцията, която някога е представяла интересите на Хайди Клум и Жизел Бюндхен!

 

 

velavela4vela5

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар