Райна разкри истината за Джийсън

Райна разкри истината за Джийсън
5 (100%) 4 votes

Райна разкри номерата на Джийсън

Райна разкри Джийсън

Райна разкри Джийсън

Истината в Къщата лъсна. Така поне е за Райна. Певицата първа разкри истината за странните неща, които се случват. Джийсън тормози двете Златки, подлагайки ги на различни изпитания. Певецът открадна повечето от гримовете на Златка Райкова, след което прободе с нож снимката на хубавицата с възлюбения и Георги. После Джийсън нарисува брада с мустаци на снимките на двете Златки. Тогава Райна показа много добър усет. Красивата фолк дива първа разобличи Джийсън. Виждайки какво е станало с портретите на Златките, Райна обяви, че това е дело на Джийсън.

Така истината лъсна. Бунтарите в Къщата са разобличени. Пенка и Джийсън провалиха мисията с опознаването, което бе пуснато на Златка Райкова. Блондинката веднага го сподели с останалите, но напук на всичко, имаше хора, които одобриха постъпката на заговорниците, като Киро Скалата.

Все още не всички са убедени, че точно Джийсън стои зад мустаците на двете Златки, но Райна показа интелект и го разкри.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

3 коментара по “Райна разкри истината за Джийсън”

 1. Аля

  Ное. 25. 2013

  Ами тя влезна по-късно и вероятно е гледала телевизия и знае кой сто зад това.

 2. Бля,бля

  Ное. 25. 2013

  Само пубер ще седне да рисува мустаци на жени,не е толкова трудно.Скалата няма да рисува мустаци нали?Като му видиш опулената физиономия на лайното и ти е ясно.

 3. Mihaela Ilieva

  Ное. 27. 2013

  toa dano da izlezne mnogo skoro da vidime kvo 6te napravi penka bez nego!!! 😀

Добавете коментар