Вижте най-дълголетната семейна двойка на света!

Вижте най-дълголетната семейна двойка на света!
5 (100%) 1 vote

Те са заедно цели 80 години: само си представете това!?

secrets

Ан и Джон избягали в Ню Йорк и през 1932-а се оженили

Ан и Джон Бетър са родени в Кънектикът, САЩ; тези дни двойката празнува осемдесет и първата година на брака си. Съпрузите са убедени, че на света няма по-дълголетна връзка от тяхната. Рекордът им не може да бъде счупен! Живеем щастливо и всичко все още ни предстои, бодряшки заявява дядо Джон.

Двамата са официално бракосъчетани от 1932 година. За да бъдат заедно се наложило да избягат от семействата си: родителите на Ан не одобрявали отношенията им и искали да омъжат Ан за човек, двойно по-възрастен от нея.
Заминали тайно за Ню Йорк и се оженили, разказват от medikforum.ru. Родителите на Ан се надявали, че тя няма да издържи трудностите и ще се прибере вкъщи: била само на 17. Но това не се случило. Сега 102-годишният глава на семейството си спомня какви трудности е трябвало да преживеят в началото. На първата ни годишнина бяхме щастливи, че не сме умрели от глад, шегува се той.

В годините на Великата депресия, за да изхрани семейството си, Джон се заел да търгува с плодове и зеленчуци и дълго време търговията с храни била негово занимание. Постепенно семейството малко по малко подобрявало живота си, разчитайки единствено на припечеленото със собствен труд.

Сега двамата живеят прилично за американските стандарти. Имат собствен дом и никакви финансови задължения. Радват се на на 14 внуци и 16 правнуци. За жалост две от петте им деца вече са починали.
Заедно сме толкова дълго, защото се научихме да се чуваме и да правим компромиси – споделя стандартната тайна Ан. Джон е напълно съгласен с нея.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар