Райна прекали! Съквартирантите скочиха срещу нея!

Райна прекали! Съквартирантите скочиха срещу нея!
5 (100%) 3 votes

Певицата се взе за нещо по-привилегировано от тях

Бившата на Константин – Райна предизвика гнева на съквартирантите в къщата на Биг Брадър. Този път обаче възмущението срещу нея бе напълно заслужено. Защото певицата показа, че до известна степен се смята за нещо по-привилегировано от всички тях.

Повод за избухването на съквартирантите бе фактът, че правилата на шоуто не важат за Райнето, която може да влиза и излиза от импровизирания им дом, когато си поиска – демек всеки път, в който има участия в заведенията.

Вярно е, че Лияна също на няколко пъти е била освобождавана от къщата, но това е ставало инцидентно, а при Райна се очертава да се превърне в ежедневие, коментират завистливо брадърите. Още повече сега, когато всички са изключително раздразнени от игричките на Пенка и Джийсън и не търпят принудителното си откъсване от останалия свят.

rainaНа македонското Пиле обаче хич не му дреме за мнението на околните и отказва да се съобразява с прищявките им. Тя била категорична, че ако не й позволят да напуска мястото нощ през нощ, ще си грабне „бохчите“ и тутакси ще се омете от риалитито.

Нещо, което продуцентите едва ли ще позволят, предвид важността на Райна за формата и факта, че тъкмо тя им гарантира мечтания рейтинг.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

3 коментара по “Райна прекали! Съквартирантите скочиха срещу нея!”

 1. Xristos Dafopoulos

  Ное. 25. 2013

  Много ясно че ще излиза за участията си. И откъде накъде ще се поставя нейното име до онова на Лияна???? Има разлика от Райна до Лияна и то огромна. Райна е звезда а Лияна е една личност която и в фолка се съмнявам дали й знаят името 🙂

 2. Nejna Policia

  Ное. 25. 2013

  Нещата при Лияна били инцидентни да бе да, явно за договор никой не е чувал.. а и участията не стават инцидентно, а са планирани преди седмици .. Празни приказки да не си хабят мастилата и буквите! ПФФФ

 3. Име (задължително)

  Ное. 28. 2013

  тъпа кръчмарска певачка

Добавете коментар