Пайнера избесня срещу най-известната си поп-фолк певица!

Пайнера избесня срещу най-известната си поп-фолк певица!
4 (80%) 4 votes

Босът на чалгаджийките е извън кожата си от яд!

Известният димитровградски бос и баща на чалгаджийките Митьо Пайнера избесня срещу най-вървежната си и обичана звезда. Бизнесменът е извън себе си от яд, защото певицата не успя да опази най-новия и революционен хит, на който залагаше шефът й.

Става дума за бившата половинка на Коко Динев – Анелия и новият й продукт „Предадох те“, в който участие взе и звездата от Вип Брадър Мариан Кюрпанов. Заглавието на песента изцяло се сля с настроението на Пайнера, който се почувства точно така – предаден от Анелия и екипа й.

А причината за яда му е фактът, че демо записът на парчето изтече във виртуалния свят, още преди да е промотирано официално, както са изричните закони в къщата на Пайнер.

AneliaСамата Анелия предвкусва какво я очаква и, че може да отнесе солидна санкция от шефа си. Побеляла от ужас, певицата сама написа на стената си в социалната мрежа, че демо записът за жалост е пуснат в мрежата и тя е страшно разочарована от това.

За да замаже нещата обаче, певицата добавя и, че изтеклата версия ще бъде променена, а крайният продукт до потребителите ще звучи по различен начин.

Предстои да видим дали наказанието на Пайнера ще се размине и дали той ще успее да прости на красавицата и хората й, предвид пиперливия си нрав.

Коментари чрез Facebook

коментара

1 коментар по “Пайнера избесня срещу най-известната си поп-фолк певица!”

  1. нако

    Ное. 25. 2013

    първо на първо анелия не е най-известанта попфолк певица в пайнера , най-добрата в пайнера е преслава…и двете пеят и имат хитове , но преслава има много по-добър глас, докато анелия увива като вълк..а относно песента предадох те аз разбарх, че и клипа е готов..просто анелия е трябвало да поизбърза и да я пусне офицялно

Добавете коментар