Срам! Кобрата и Диана смляха Лияна в ефир!

Срам! Кобрата и Диана смляха Лияна в ефир!
4.8 (96%) 5 votes

Нежната „сърничка“ се чуди къде да потъне от срам

Деликатната и нежна „сърничка“ Лияна, която направи на маймуни всички мъже в шоуто Вип Брадър с реките си от сълзи и отчаяни вопли, по настоящем търси къде да се дене от срам.

Днес тя бе публично размазана пред всички, след като в предаването „На кафе“ по Нова телевизия Тервел Пулев, жена му Диана Ненова и брат му Кубрат Пулев си развързаха езиците и говориха надълго и нашироко за предполагаемите „отношения“ между певицата и боксьора в Къщата.

Тервел за пореден път категорично отрече всякакви спекулации относно някаква въображаема близост с Лияна. Кулминацията обаче настъпи, когато Диана се включи в предаването с телефонна връзка и заяви открито, че думите, казани от Лияна, са лъжа.

diana-nenova„С Тервел съм, защото го обичам силно, а не само заради детето ни. Това, че Лияна ни обяви за разделени и хладни един към друг, е пълна глупост и не разбирам защо го направи. Истината винаги се разбира“, заяви красивата съпруга на Тервел.

А Кобрата също не остана длъжен на певицата и подкрепи брат си като каза, че всеки път, когато е гледал шоуто, Тервел е седял кротко някъде, а самата Лияна е тичала към него като изоглавена.

Кубрат бе категоричен, че брат му по никакъв начин не би избудалял дотам, че да зареже Диана заради Лияна.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

2 коментара по “Срам! Кобрата и Диана смляха Лияна в ефир!”

  1. Дидо

    Ное. 25. 2013

    Кобрата си е виновен, никой не го е карал да пипа, той си е виновен. Лиянчето си беше свободна.

  2. Име (задължително)

    Ное. 27. 2013

    Напишете вашия коментар тук…

Добавете коментар