Певицата твърди, че е добре, но близките й са на друго мнение

Голямо нещастие застигна всеобщата любима изпълнителка Софи Маринова. Винаги усмихната, естествена и непринудена, тя продължава да твърди, че е добре, но приятелите и близките й са на друго мнение. Те са силно разтревожени за състоянието на гласовитата ромска принцеса, тъй като вече цяла година тя стояла "на сухо".

След бурната си и преекспонирана раздяла с Дачо, Софка останала сама и повече от дванадесет месеца не била правила нищо с мъж. Работата й обаче е твърде много, а близките й са разтревожени, че няма как да отпусне и да свали цялото напрежение от себе си.

Незнайно защо Софи продължава да отблъсква всеки мъж, който се доближи до нея. Тя отдавала цялото си внимание само на сина си Лоренцо и на кариерата, но според дружките й, това изобщо не е достатъчно за млада и здрава жена.

tagaКато се има предвид твърдението на специалистите, че липсата на личен живот и удоволствия може да доведе до депресия и психични разстройства, дори феновете на Маринова вече мечтаят да й намерят гадже.

Кой знае дали ще успеят и дали в скоро време Софи няма да изненада всички ни с новата си огромна и изпепеляваща любов. Дано да е така!