Феновете му се молят за него, дано се спаси!

Страшна заплаха надвисна над главата на всеобщия любимец Христо Стоичков. Големият ляв бе сполетян от нещо много лошо, а хората, които го обичат и милионите му почитатели се молят да се спаси от опасността.

Работата е там, че небето над Ицо се "заоблачи" от риска той да влезе официално в затвора. Може да звучи нереално, но е самият факт. Оказа се, че Ицо влязъл в договорка с няколко от бившите си колеги от Парма, с които заедно подписвали нереални и измамни рекламни договори.

Скандалът бе разкрит и избухна с цялата си сила в Италия, а ощетена се оказва голяма тамошна хранителна верига. Сумата, за която тя реве, че е ощетена, възлиза на внушителните десет милиона евро.

icoСтоичков вече е обявен за първият свидетел, който да се яви и да даде своите показания на разпита, а след него на въпросите на магистратите ще отговарят и другите му обвинени колеги.

Лошото в случая е, че измамата е станала не по друго време, а тъкмо тогава, когато Христо Стоичков беше част от Парма и това допълнително нагнетява обстановката.

Всички чукат на дърво и се надяват Ицо да успее да се оневини и да докаже, че е такъв, за какъвто винаги са го считали българите, а именно честен, прям и справедлив човек.