Страшни думи за циганите в Big Brother All Stars! Вижте новия фаворит за титлата!

Страшни думи за циганите в Big Brother All Stars! Вижте новия фаворит за титлата!
5 (100%) 2 votes

Русата Златка изригна срещу Пенка

Съквартирантите гледат смаяни действията на Джийсън и Пенка

Съквартирантите гледат смаяни действията на Джийсън и Пенка

Войната в Къщата вече е неудържима. Русата Златка е направо на нож с Пенка и Джийсън, след като узна, че именно те стоят зад пъкления план с психическия тормоз над нея. Златка Райкова направо изригна срещу Пенка с думите, че циганската злоба край няма. Ромката от своя страна заплаши Злати, че ще се върне и тогава хубавицата ще си плати жестоко за думите си против циганите.

В Къщата е настанал истински ад, причинен от Людмил и Пенка. Това обаче само може да издигне Русата Златка в очите на зрителите, защото е известна ненавистта на голяма част от днешните българи към ромската общност. Така че точно думите на Златка може да се окажат съществена част от Big Brother All Stars. Във Фейсбук вече различни хора изразяват своите симпатии към Райкова, заради „циганската злоба“. Развръзката обаче ще може да бъде видяна само след малко по телевизията.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

10 коментара по “Страшни думи за циганите в Big Brother All Stars! Вижте новия фаворит за титлата!”

 1. Зоя

  Ное. 26. 2013

  Тая Златка Райкова е с голямо самочуствие,но без покритие.

 2. Kari

  Ное. 27. 2013

  мръсна пачавра е тая Златка….на всичкото отгоре е куха като градинска лейка….Евала на Пенка за смелостта която събра и я навря айде да не казвам къде че там мирише ужасно…..Жалка и гнусна е тая мухла ….същото се отнася и за черната Златка и онова подобие на жена-хермафродит(как и беше името дето е като кон в устата) …мили Боже къде ги намерихте тия гнусни жени ….толкова ли нямаше на кастингите да изберете нещо по-читаво…да му се заповръща на човек от тия курви….

 3. Име (задължително)

  Ное. 27. 2013

  съгласна съм със Зоя и Кари страхотни и верни коментари майки пазете синовете си от таКива /МОМИЧЕТА/ аз вече си патя от такава натрапница снаха

 4. Leia

  Ное. 27. 2013

  Predavane za oligofreni…

 5. Христо

  Ное. 27. 2013

  Парад на простотията.Неграмотна мангалка и неуравновесен пубер с оцъклен поглед ще наричат наред к..ви и боклуци и ще отправят закани.Нали тези момичета имат приятели и то от среди от които бих се страхувал.Не е здравословно да наричаш к…ва приятелката на МММ боец..Но боят винаги отрезява , нашите герой са толкова зле мисловно

 6. haha

  Ное. 27. 2013

  Колкото и зле да са Златките, нито са толкова прости, нито толкова грозни колкото Пенка и оня Гейсън. Кое й е евалата, че се срамува защото е наричат циганка, е не е ли, англичанка ли е? Или е евала, че си призна че спи с по възрастни за пари, и това гледат деца, какво ще си кажат -еее то е голямата работа че спи за пари, виж как я харесват хората? Или е евала че заплашва да убива….Ето ти награда в лукс стая защото заплашваш….Айде моля всички фенове на мангалката да се прегледат, аз поемам финансовите разходи, защото с такива психопати на свобода никой не е защитен и спокоен

 7. Коко

  Ное. 27. 2013

  Мангалгата и онова еднополовото ще бъдат прибити в момента в който излязат.Нали са прости и двамата не преценяват думи и обстановка а това ще им донесе физически травми.

 8. Fasho Bisollini

  Ное. 27. 2013

  Джисон е много завистлив и е с психични отклонения. Много е болно момчето и как може да прояви такава безгранична агресия към момиче към една жена. Този наистина не е никак с всичкия си. Защо не се занимава с мъжете тях да ги заплашва да го видим колко е мъж. Той е гей държанието му чупките му се подразбира че е такъв. Пенка циганката да ходи да се къпе завистливата малоумна кенефна проститутка.

 9. Име (задължително)

  Ное. 27. 2013

  Напишете вашия коментар тук…

 10. Deathstroke

  Ное. 27. 2013

  Видно е, че пишман-певецът Людмил(Jeason) има крещяща нужда от психиатрична намеса. Неговото си е типична женска злоба, характерна за, както се изразиха в коментарното студио „дифузна сексуалност“. Отблъскващо е човек да те гледа в очите, да шари със своите като мишок и отгоре на всичко да ти се кълне, че е невинен. За такива хора няма нищо свято, той е „паразит за внимание“. Пенка дори не подлежи на коментар, но явно ксенофобските настроения у хората се дължат на поведение като нейното.

Добавете коментар