Бритни Спиърс влюбена до уши! Кой е той?! (ВИДЕО)

Бритни Спиърс влюбена до уши! Кой е той?! (ВИДЕО)
Гласувайте за статията

В живота на Бритни Спиърс перипетиите са толкова много – чак да не повярваш, че тази млада жена просто се е влюбила до уши…за пореден път.

Бритни се опита да бъде дискретна, но после реши да покаже новата си тръпка

Бритни се опита да бъде дискретна, но после реши да покаже новата си тръпка

Завоите в живота на Бритни винаги са на показ, припомнят от spletnik.ru. Неведнъж тя е ставал обект на насмешки – твърде импулсивна е и нещата от нейният интимен свят никога не са защитени от публична дисекция. Ето – и сега, след като се опита известно време да бъде потайна, Бритни разказва пред Entertainment Tonight колко много обича Дейвид Лукадо.

Дейвид Лукадо е новата й тръпка; той работи в една от адвокатските кантори на Лос Анжелис и няма никакви допирни точки до шоу бизнеса. “Влюбена съм – разкрива се Бритни Спиърс. – Толкова ми харесва, че той е упорит и винаги до последно отстоява гледната си точка!…Той е просто мъж. Обожавам го! Той е смешен и страстен. Харесва ми как се раздава докрай с каквото и да се занимава!”

Бритни доверява още, че баща й е проучил биографията на Лукадо и не е открил в нея нищо подозрително. “Баща ми е побъркан на тази тема, какво да се прави…” – не спестява коментара си звездата. Близки до Спиърс намекват, че тя копнеела отново да бъде омъжена и да си роди още едно-две деца.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар