Сензационно! Любов между двама от съквартирантите в Къщата?!

Сензационно! Любов между двама от съквартирантите в Къщата?!
5 (100%) 1 vote

Никой не е и предполагал коя може да е новата двойка в риалитито!

Любов в Къщата на Биг Брадър ол Старс?! Не, това е невъзможно, ще кажат зрителите, които са свикнали да гледат само скандали, обиди, крясъци, тормоз и издевателства – поне в този сезон.

Сензационна новина обаче е на път да шашне всички, след като между двама от съквартирантите започнаха да се пораждат чувства, по-силни от приятелските. Не, противно на майтапите и очакванията, това не са Джийсън Брад Люис и Пенка. Те ще си останат само съюзници в пакостите.

Златка Димитрова обаче показа необичайно силна симпатия към италианския сладур Лео, а останалите веднага я погледнаха по особен начин.

big_brotherЧерната Златка не преставаше да се кефи на езика на Лео и минута през минута повтаряше колко е „готин“, „сладък“ и колко много го харесва. Тя така се увлече, че дори бе закачена от Ели, която й смигна: „Ти да не си лапнала въдицата?!“.

Златка, разбира се, отрече, но по бузите й изби неприсъща за нея руменина. По-добре ще е обаче, ако между Злати и Лео не се случи абсолютно нищо.

Всички знаят, че красавицата обича силно приятеля си Миро, а Лео стана татко на близнаци само преди месец. Каквато и да било връзка между тях ще е обречена на крах.

За момента Лео се държи далеч по-нормално от нея, макар че видимо показва симпатиите си. Дали всичко ще остане само добро приятелство, или самотата в Къщата ще си каже думата…

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

2 коментара по “Сензационно! Любов между двама от съквартирантите в Къщата?!”

 1. Vesela Ilieva

  Ное. 27. 2013

  🙂

 2. Дидка

  Ное. 28. 2013

  Що за тъпотии? Какво лошо има на Златка да и е просто симпатичен Лео? Ами той е супер свястно момче, лъчезарен е, спокоен! И в това че си изказва симпатиите, няма нищо лошо!
  Все глупости ви се раждат в болните мозъци!!!

Добавете коментар