Лукс! Виж новия дворец на семейство Бекъм! (ФОТО)

Лукс! Виж новия дворец на семейство Бекъм! (ФОТО)
5 (100%) 2 votes

38-годишният Дейвид Бекъм и 39-годишната му съпруга Виктория се бръкнаха с 40-50 милиона, за да устроят семейството си с нов дом в Лондон. Наскоро те продадоха имота си в Югоизточна Англия – прословутия дворец, известен като “Бекъмгам” по аналогия с кралския Бъкингам. Дворецът си е дворец!

Стария си дворец - Бекъмгам, фамилията продаде преди няколко месеца за 12 милиона паунда

Стария си дворец – Бекъмгам, фамилията продаде преди няколко месеца за 12 милиона паунда

Новата къщичка на звездната фамилия ще глътне още пет милиона паунда, за да бъдат устроени и преустроени нещата, с които Бекъмови искат да си угаждат. Едновременно с това Дейвид върти ремонта на елитен ресторант, който ще стопанисва заедно с топ-готвача Гордън Рамзи.

Бекъмови имат домове на няколко възлови места в света: Калифорния, Дубай и Южна Франция. Старият дворец Бекъмгам със сигурност ще им липсва, поне в началото, защото е основното им жилище от почти 14 години. На времето двойката шашна публиката с екстрите, които можа да си позволи: плошадка за хеликоптери, звукозаписно студио, тенис-корт, два басейна и спортна зала, припомнят от woman.ru. Пълно щастие!

Новата къщичка на фамилията7 тук ще са комшии с принц Уилям и Кейт Мидълтън

Новата къщичка на фамилията: тук ще са комшии с принц Уилям и Кейт Мидълтън

В Лондон Виктория и Дейвид ще живеят близо до двореца Кенсингтън – обиталището на Кейт Мидълтън и принц Уилям, с които Бекъмови са близки приятели. Виктория строго надзирава довършването на ремонта, при който новият бит на фамилията ще придобие напълно завършен вид по Коледа. Тук ще има приятни дреболии като собствено фризьорско студио, стая за грим и маникюр и няколко гардеробни, където ще бъде подредена зашеметяващата колекция на бившата спайска от маркови обувки.
Всички стаи са включени в супермодерна аудиосистема; музиката ще се контролира с помощта на компютър или мобилен телефон. В момента се монтират водонепроницаеми плазми във всяка баня.
На децата си – 14-годишния Бруклин, 11-годишния Ромео, 8-годишния Круз и двегодишната Харпър, мама и тате са заделили целия втори етаж. Всяка детска си има собствена баня. На първия етаж е устроен кабинет и са оборудвани спортна зала, масажен салон и три стаи за персонала. Внушителната колекция от автомобили на Дейвид е събрана в подземен гараж. Какво ли още невиждано и нечувано има зад стените на тази лъскава къщичка! Къщичка за 40 милиона!

 

 

Дейвид и Виктория отпразнуваха през лятото 14-годишнината на брака си

Дейвид и Виктория отпразнуваха през лятото 14-годишнината на брака си

В новия дворец децата ще разполагат с целия втори етаж

В новия дворец децата ще разполагат с целия втори етаж

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар